Jiska Jonker is de grote winnaar van de YourNexxt auto-illustratie

Binnenkort zal de Citroen 2CV als illustratie te zien zijn

MrWheelson Fiat 500 tekening YourNexxt

YourNexxt Automotive Photography

De Citroen 2CV van de man van Jiska Jonk is het onderwerp van de illustratie die Melissa Ligtenbarg van YourNexxt Automotive Photography gaat maken. Jiska heeft deze illustratie gewonnen door een actie op de social media kanalen van YourNexxt en MrWheelson.

Fiat 500 klassiek MrWheelson

Unieke samenwerking

Deze unieke samenwerking tussen YourNexxt en MrWheelson kwam tot stand naar aanleiding van een contact via LinkedIn. In enkele postst op Instagram, LinkedIn, Twitter en Facebook werden volgers uitgedaagd om aan te geven welke auto volgens hen een illustratie verdiend. Vervolgens heeft de jury, die bestaat uit Bas Oude Luttikhuis van MrWheelson en Melissa Ligtenbarg van YourNexxt Automotive Photography, een keuze gemaakt uit de inzendingen.

Fiat 500 illustratie

Tropical blue

Dit was de prijswinnende bijdrage van Jiske “Ooit gekocht als rijp voor de sloop, nu helemaal opgeknapt door mijn man. Onze oude eend, 2CV, met de nog originele kleur tropical blue. Ook spaart hij modellen e.d. van de 2CV. Hoe gaaf zou jouw illustratie van zijn eigen auto zijn!”. Speciaal voor de foto haalde ze de hoes van de auto.

Citroen 2CV Tropical Blue

Illustratie

“Niet alleen sta ik te popelen om de fraaie lijnen van de klassieke Citroen 2CV te verwerken, het verhaal van Jiske spreekt mij enorm aan.”, aldus Melissa. Naast de fotografie van auto’s is ze onlangs gestart met het omzetten van foto’s naar digitale illustraties. “Nadat ik een eerste illustratie had gedeeld van een Mazda MX5 merkte ik dat het bij veel autoliefhebbers in de smaak viel. Vandaar dat ik dit nu ook aan andere autobezitters ben gaan aanbieden."

Mazda MX5

Social media

Check de social media kanalen van MrWheelson (Instagram, LinkedIn) en YourNexxt (Instagram, LinkedIn) om binnenkort de illustratie van de Citroen 2CV te mogen aanschouwen.

Mazda MX5 illustratie

Time lapse

Benieuwd hoe deze illustratie worden gemaakt? Check dan deze YouTube video:

 

Deel deze post