MrWheelson - Full service auto importeren tegen een all-in prijs

Full service een auto importeren is bij MrWheelson ook echt full service

full-service-auto-importeren

Hoe leuk is het om als je ergens 'ja' tegen hebt gezegd erachter te komen dat er ook echt geen verborgen kosten naar boven komen. MrWheelson staat voor transparant en eerlijk zakendoen. De prijzen die je op de website van MrWheelson ziet staan zijn ook, afhankelijk van het pakket dat je kiest, inclusief alle kosten zodat je het aanbod uit het buitenland eenvoudig kunt vergelijken met auto’s die bij Nederlandse dealers worden aangeboden.

Maar welke kosten worden er dan precies gemaakt voordat MrWheelson een auto kan afleveren?


'Kopen bij MrWheelson' is:

 • Inclusief BPM
 • Inclusief 21% BTW
 • Inclusief transport
 • Inclusief 150-punten inspectie
 • Inclusief fabrieks- of MrWheelson garantie
 • Inclusief 1 jaar Europese pechservice
 • Inclusief inruilmogelijkheid
 • Inclusief RDW inspectie
 • Inclusief BPM aangifte
 • Inclusief APK keuring
 • Inclusief mogelijkheid gespreide betaling
 • Inclusief Nederlandse kentekenplaten
 • Inclusief kentekenleges
 • Inclusief aflevering via een autodealer bij jou in de buurt
 • Inclusief Nederlandstalige klantenservice
 • Inclusief onderhoudsbeurt
 • Inclusief MrWheelson service fee
 • Inclusief reconditioneren
 • Inclusief afhandeling intracommunautaire levering

Inclusief BPM

Voordat een auto tot de Nederlandse wegen toegelaten wordt, moet er eerst belasting betaald worden. Deze belasting is er voor verantwoordelijk dat auto’s in het buitenland zoveel goedkoper zijn dan in Nederland. Alleen als een auto een grijs kenteken heeft en in gebruik wordt genomen door een ondernemer, komt het betalen van deze BPM te vervallen.

Inclusief 21% BTW

Dat de prijzen inclusief BTW zijn lijkt logisch, wat veel autokopers echter vergeten is dat de BTW in een land als Duitsland 19% en in Frankrijk 20% bedraagt, in Nederland betalen we 21% BTW. De prijzen op MrWheelson zijn inclusief de Nederlandse 21% BTW. Dit is trouwens alleen van toepassing op auto's die van ondernemers zijn geweest, als de auto voorheen in bezit is geweest van een particuliere bezitter dan wordt de auto geleverd worden de marge regeling en kan de volgende kopers geen BTW teurgvorderen.

Inclusief transport

De auto’s die MrWheelson levert kunnen uit heel Europa afkomstig zijn. Ze moeten dan ook verzekerd getransporteerd worden vanuit het buitenland naar de locatie waar de RDW keuring en BPM aangifte plaatsvindt en vervolgens naar de leverende dealer of de locatie van de koper.

Inclusief 150-punten inspectie

Voordat de auto op transport wordt gezet wordt die ter plaatse geïnspecteerd op 150 punten. Pas als die aan de kwaliteitseisen van MrWheelson voldoet gaat die daadwerkelijk op transport. Doordat wij deze inspectie uit laten voeren kom je als koper later niet voor verrassingen te staan.

Inclusief fabrieks- of MrWheelson garantie

Mocht een auto nog fabrieksgarantie hebben, dan is deze overdraagbaar op de Nederlandse koper. Mocht deze nog minder dan 12 maanden duren op het moment van aflevering, dan wordt door MrWheelson een garantieverzekering afgesloten voor een periode van 12 maanden vanaf het moment van aflevering. Hierop zijn voorwaarden van toepassing.

Inclusief 1 jaar Europese pechservice

Mocht je binnen 12 maanden na aflevering pech hebben met de MrWheelson occasion, dan is er een Europese pechservice van toepassing. Deze zorgt er bijvoorbeeld voor dat de auto ter plaatse wordt gerepareerd of dat er vervangend vervoer wordt geregeld. Hierop zijn voorwaarden van toepassing.

Inclusief inruilmogelijkheid

Op een MrWheelson occasion is het mogelijk je bestaande auto in te ruilen. Tijdens de aflevering van de auto kun je meteen je oude auto achterlaten. Mocht je zelf een auto kopen bij een dealer in het buitenland dan is dit vaak niet mogelijk en moet je hem eerst zelf verkopen.

Inclusief RDW inspectie

Voordat er een Nederlands kenteken wordt verstrekt zal een ambtenaar van de Rijksdienst voor het Wegverkeer de identiteit van de auto controleren. Ook worden de documenten gecontroleerd en wordt gecheckt of het voetuig niet als gestolen staat gesignaleerd.

Inclusief BPM aangifte

Een andere horde die genomen moet worden voordat er Nederlandse kenteken op een auto uit het buitenland kunnen worden geschroeft is de BPM aangifte. Niet alleen zal de hoogte van het bedrag moeten worden bepaald, ook moet er aangifte gedaan worden bij de Belastingdienst. MrWheelson neemt deze zorgen van u over en zorgt ervoor dat dit netjes wordt afgehandeld.

Inclusief APK keuring

Op het moment dat de auto aan u afgeleverd wordt dan heeft u er voorlopig geen omkijken meer naar. De technische keuring zal namelijk minimaal 11 maanden geldig zijn bij aflevering.

Inclusief mogelijkheid tot gespreide betaling

Zowel een privé autofinanciering als een zakelijke financial lease kan eenvoudig via MrWheelson worden geregeld. MrWheelson kan begeleiden tijdens de aanvraag en werkt samen met betrouwbare financiële instellingen om dit voor jou te verzorgen. Bij een zakelijke financial lease is vaak het Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer voldoende om een akkoord te krijgen.

Inclusief Nederlandse kentekenplaten

Tijdens de aflevering zitten de Nederlandse kentekenplaten al op de auto en is het kentekenbewijs geregeld.

Inclusief kentekenleges

Naast de BPM moeten er in Nederland ook kentekenleges worden afgedragen voordat het kentekenbewijs wordt afgegeven.

Inclusief aflevering via een autodealer bij jou in de buurt

Je hoeft de auto niet zelf op te halen in het buitenland, dat regelen wij allemaal voor je. Je kunt kiezen of de auto bij een dealer bij jou in de buurt wordt afgeleverd, of tegen een kleine vergoeding bij jou thuis.

Inclusief Nederlandstalige klantenservice

Het team van MrWheelon is in Nederland gevestigd. We spreken allemaal uitstekend Nederlands en met deze medewerkers verloopt alle communicatie. Wij onderhouden vervolgens het contact met ons merkdealer netwerk in het buitenland. Dus ook als je alleen Nederlands spreekt kun je uitstekend een auto importeren via MrWheelson.

Inclusief het voorschieten van de auto

Als je een auto gaat leasen via MrWheelson dan hoef je niet het hele aankoopbedrag ineens te betalen, de leasemaatscahappij keert namelijk pas uit als de auto is afgeleverd. Zodra we een aanbetaling van je hebben ontvangen dan schieten wij de rest van het aankoopbedrag voor. Je mag de rest van het bedrag via gespreide betaling voldoen (privé autofinanciering of zakelijke financial lease).

Inclusief onderhoudsbeurt

We controleren de onderhoudshistorie van de auto, mocht die binnen 6 maanden of 10.000 km aan een onderhoudsbeurt toe zijn dan zorgen wij ervoor dat die voor aflevering is uitgevoerd zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Inclusief MrWheelson service fee

De prijzen op MrWheelson zijn geheel rijklaar. De kosten die MrWheelson maakt voor de presentatie, de bemiddeling en het begeleiden van het aankooptraject hebben we verrekend in de all in prijzen op onze website. Er komen dus geen kosten bovenop voor onze service.

Inclusief reconditioneren

Voordat de auto wordt afgeleverd wordt die helemaal nagelopen. Wij zorgen ervoor dat die van binnen en buiten netjes schoon is en dat die een goede poetsbeurt heeft gehad. Op die manier kun je fijn aan de eerste kilometers in je nieuwe auto beginnen.

Inclusief afhandeling intracommunautaire levering

Op het moment dat je als ondernemer een auto koopt vanuit een EU land dan zou het mogelijk moeten zijn de auto te verwerven tegen 0% BTW. In de praktijk werken autodealers in het buitenland vanwege verregaande aansprakelijkheid hier niet graag aan mee. Hierdoor kom je in een enorm pak eisen terecht inclusief vertaalde inschrijvingen, ondertekende verklaringen en bewijzen van inschrijving. Ook wordt er doorgaans een waarborgsom geeist die pas na een lange periode wordt terugbetaald. MrWheelson neemt dit allemaal uit handen. Je ontvangt een Nederlandse factuur inclusief onze gebruikelijke 21% BTW, die je eenvoudig kunt inboeken. Wij regelen de facturatie en afhandeling met het buitenland.

Basis pakket of 'Thuis geleverd door MrWheelson'?

Wil je niet het een en ander zelf regelen? Dat kan ook bij MrWheelson. Bekijk hier de verschillende pakketten die we aanbieden.

 

Deel deze post