MrWheelson - Full service auto importeren tegen een all-in prijs

MrWheelson - Full service auto importeren tegen een all-in prijs

All-in auto importeren is bij MrWheelson ook echt all-in.

06-10-2018

Hoe leuk is het om als je ergens 'ja' tegen hebt gezegd erachter te komen dat er ook echt geen verborgen kosten naar boven komen. MrWheelson staat voor transparant en eerlijk zakendoen. De prijzen die je op de website van MrWheelson ziet staan zijn ook inclusief alle kosten zodat je het aanbod uit het buitenland eenvoudig kunt vergelijken met auto’s die bij Nederlandse dealers worden aangeboden.

Maar welke kosten worden er dan precies gemaakt voordat MrWheelson een auto kan afleveren?


All-in bij MrWheelson is:

 • Inclusief BPM
 • Inclusief transport
 • Inclusief 150-punten inspectie
 • Inclusief 12 maanden garantie
 • Inclusief 1 jaar Europese pechservice
 • Inclusief inruilmogelijkheid
 • Inclusief mogelijkheid gespreide betaling
 • Inclusief Nederlandse kentekenplaten en leges
 • Inclusief aflevering bij een autodealer bij jou in de buurt
 • Inclusief Nederlandstalige klantenservice
 • Inclusief het voorschieten van de auto

Inclusief BPM

Voordat een auto tot de Nederlandse wegen toegelaten wordt, moet er eerst belasting betaald worden. Deze belasting is er voor verantwoordelijk dat auto’s in het buitenland zoveel goedkoper zijn dan in Nederland. Alleen als een auto een grijs kenteken heeft en in gebruik wordt genomen door een ondernemer, komt het betalen van deze BPM te vervallen.

 

Inclusief transport

De auto’s die MrWheelson levert kunnen uit heel Europa afkomstig zijn. Ze moeten dan ook verzekerd getransporteerd worden vanuit het buitenland naar de locatie waar de RDW keuring en BPM aangifte plaatsvindt en vervolgens naar de leverende dealer of de locatie van de koper.

 

Inclusief 150-punten inspectie

Voordat de auto op transport wordt gezet wordt die ter plaatse geïnspecteerd op 150 punten. Pas als die aan de kwaliteitseisen van MrWheelson voldoet gaat die daadwerkelijk op transport. Doordat wij deze inspectie uit laten voeren kom je als koper later niet voor verrassingen te staan.

 

Inclusief 12 maanden garantie

Mocht een auto nog fabrieksgarantie hebben, dan is deze overdraagbaar op de Nederlandse koper. Mocht deze nog minder dan 12 maanden duren op het moment van aflevering, dan wordt door MrWheelson een garantieverzekering afgesloten voor een periode van 12 maanden vanaf het moment van aflevering. Hierop zijn voorwaarden van toepassing.

 

Inclusief 1 jaar Europese pechservice

Mocht je binnen 12 maanden na aflevering pech hebben met de MrWheelson occasion, dan is er een Europese pechservice van toepassing. Deze zorgt er bijvoorbeeld voor dat de auto ter plaatse wordt gerepareerd of dat er vervangend vervoer wordt geregeld. Hierop zijn voorwaarden van toepassing.

 

Inclusief inruilmogelijkheid

Op een MrWheelson occasion is het mogelijk je bestaande auto in te ruilen. Tijdens de aflevering van de auto kun je meteen je oude auto achterlaten. Mocht je zelf een auto kopen bij een dealer in het buitenland dan is dit vaak niet mogelijk en moet je hem eerst zelf verkopen.

 

Inclusief mogelijkheid tot gespreide betaling

Zowel een privé autofinanciering als een zakelijke financial lease kan eenvoudig via MrWheelson worden geregeld. MrWheelson kan begeleiden tijdens de aanvraag en werkt samen met betrouwbare financiële instellingen om dit voor jou te verzorgen. Bij een zakelijke financial lease is vaak het Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer voldoende om een akkoord te krijgen.

 

Inclusief Nederlandse kentekenplaten en leges

Tijdens de aflevering zitten de Nederlandse kentekenplaten al op de auto, is het kentekenbewijs geregeld en zijn de wettelijke kentekenleges afgedragen.

 

Inclusief aflevering bij een autodealer bij jou in de buurt

Je hoeft de auto niet zelf op te halen in het buitenland, dat regelen wij allemaal voor je. Je kunt kiezen of de auto bij een dealer bij jou in de buurt wordt afgeleverd, of tegen een kleine vergoeding bij jou thuis.

 

Inclusief Nederlandstalige klantenservice

Het team van MrWheelon is in Nederland gevestigd. We spreken allemaal uitstekend Nederlands en met deze medewerkers verloopt alle communicatie. Wij onderhouden vervolgens het contact met ons merkdealer netwerk in het buitenland. Dus ook als je alleen Nederlands spreekt kun je uitstekend een auto importeren via MrWheelson.

Inclusief het voorschieten van de auto

Als je een auto koopt via MrWheelson dan hoef je niet het hele aankoopbedrag ineens te betalen. Zodra we een aanbetaling van je hebben ontvangen dan schieten wij het aankoopbedrag voor. Je mag de rest van het bedrag verrekenen met je inruilauto en de rest van het bedrag mag je met een gespreide betaling voldoen (privé autofinanciering of zakelijke financial lease) of door het net voor of tijdens de overdracht te voldoen.