MrWheelson leverde een 2017 Mercedes GLE 350 af in Limburg

Waarom kocht de heer van der Wouw bij MrWheelson?

Mercedes Benz importeren

Vandaag leverde MrWheelson deze fraaie Mercedes-Benz GLE-klasse 350 d 4MATIC van 14 maanden jong af aan de heer van der Wouw uit Limburg. Een mooi moment om de heer van der Wouw te vragen waarom hij heeft gekozen voor MrWheelson en een toelichting te vragen over zijn keuze voor Mercedes-Benz en de GLE in het bijzonder.

We vroegen de heer van der Wouw wat de reden was om via MrWheelson een auto te kopen.
- “Naast het feit dat ik in de kleur Selenit grijs in Nederland kon kiezen uit 2 exemplaren, en bij MrWheelson uit 38 stuks, speelde ook het prijsvoordeel mee. Via MrWheelson kon ik deze Mercedes meer dan € 30.000,- onder nieuwprijs kopen.”

Bij MrWheelson heeft u keuze uit vele merken en modellen, heeft u ook andere merken en modellen overwogen?
- “Dit is inmiddels mijn 17e of 18e Mercedes. Ik ben een beetje de tel kwijt. Ook mijn vader reed dit merk en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Ik heb een keer een uitstap gemaakt naar Land Rover, daar had ik toen spijt van. Voor mij alleen Mercedes SUV modellen.”

Wat is de reden geweest om specifiek voor dit SUV model te kiezen?
- “We zijn regelmatig in de Ardennen te vinden. Als het in de winter regent in Maastricht, dan sneeuwt het vaak in de Ardennen. Ik heb dan een auto nodig die onder alle onstandigheden zijn werk doet en betrouwbaar is. Daarnaast heeft deze auto een mooie hoge instap zodat ik eenvoudig in- en uit kan stappen en een goed overzicht heb.”

Hoe heeft u het hele aankooptraject ervaren?
- “Het was natuurlijk wel spannend. Vertrouwen is erg belangrijk. Ik heb er voor gekozen de auto zelf in Duitsland te bekijken. MrWheelson had voor mij een afspraak gemaakt en we hebben er een leuk dagje weg van gemaakt inclusief een hotelovernachting. Daarna verliep het proces erg vlot. De leverende dealer in Roermond heeft zelfs een marterverschrikker en een trekhaak voor mij geregeld. Ik vond het prettig dat ik mijn oude auto in kon ruilen en dat ik tijdens de aflevering het toe te betalen bedrag, met aftrek van de aanbetaling, via een PIN betaling mocht voldoen.”

 

Ook geïnteresseerd in het importeren van een jong gebruikte Mercedes Benz? Bekijk het aanbod op MrWheelson, we helpen je graag!

 

Bekijk de video:


Meer MrWheelson ervaringen lezen? Bekijk ze hier.

Deel deze post