MrWheelson toont in nieuwe commercial hoe eenvoudig het is om online een auto uit te zoeken

In de nieuwe commercial swipe je auto’s zoals je potentiele dates swiped in Tinder

mrwheelson-commercial

MrWheelson laat in de nieuwste commercial het gemak zien waarmee je een auto selecteert op de website. Via de website kun je eenvoudig een keuze maken uit meer dan 120 duizend jonge premium occasions uit het buitenland.

Deze videocommercial is geproduceerd door jonge ondernemers Sjoerd Siemes en Joes Quiterio van We Create Vision en is vanuit verschillende camerahoeken opgenomen. Tijdens het opnemen van de commercial is het gemak waarmee een voertuig geselecteerd kan worden en de grote keuze als basis genomen. Aan het einde van de commercial rijdt de gebruiker met veel plezier weg in de nieuwe auto.

“Het was nog wel even een uitdaging om de juiste voertuigen te vinden. We hebben twee verschillende versies gemaakt. Een korte voor social media en een lange versie voor op de eigen website. De scooter is in de korte versie gesneuveld.” aldus Sjoerd van We Create Vision.

Toekomst van MrWheelson

MrWheelson Bas Oude Luttikhuis aan het woord: "Met deze video willen we ook een stukje toekomst laten zien. Dat is de reden dat zowel de step, de scooter als de Jaguar iPace allemaal elektrisch zijn. De step en scooter zijn nu nog niet te bestellen op MrWheelson, maar die optie houden we zeker open voor de toekomst. Ook werkt de swipe functie op onze huidige website nog niet, maar zal het wel een van de functionaliteiten worden van onze nieuwe website."

MrWheelson op Youtube

Han Post van MrWheelson voegt daar nog aan toe: "We vinden het geweldig om met video aan de slag te zijn. Omdat we uitsluitend online werken missen we het persoonlijke contact met onze kopers, met behulp van video lijkt het toch of we bij onze gebruikers in huis komen. Ons MrWheelson YouTube kanaal, met inmiddels meer dan 100 video’s, heeft dit jaar het aantal abonnees flink zien groeien, en wij zijn van plan nog veel meer met video te gaan doen."

De commercial zal in het hele jaar ingezet worden tijdens de promotie van MrWheelson op verschillende social media kanalen zoals Instagram, YouTube, Facebook en Twitter.

Ga naar MrWheelson voor het aanbod premium auto’s uit het buitenland.

De 15 seconden versie van de commercial voor social media

 

De 30 seconden versie voor op de MrWheelson website

Deel deze post