MrWheelson update met veel voordeel en tips

 25% besparen door importeren | 50% korting wegenbelasting | dubbele BTW? | Lage bijtelling op Polestar 2

uploads-2019-12-dsc01709

Het is weer tijd voor een MrWheelson update en ik heb weer wat leuke onderwerpen voor jullie verzameld.

Onderzoek: Wat scheelt dat nou als je een auto importeert uit Duitsland?

Meer dan 20% voordeel te behalen op jonge occasions uit het buitenland

Het importeren van een auto uit het buitenland kan erg interessant zijn. Kopers bij MrWheelson noemen de prijs, uitrusting en snelle leverbaarheid als belangrijkste redenen om een auto uit het buitenland te importeren. Wist je dat je tot 20% kunt besparen door in het buitenland te gaan shoppen? We hebben van 5 populaire jonge occasions de prijzen uit het buitenland vergeleken met het Nederlandse aanbod en komen tot de conclusie dat het voordeel kan oplopen tot 25%. Lees hier het hele artikel.

uploads-2020-01-ferrari-california-cabriolet-importeren-financial-lease-bas-staand

Tweemaal BTW betalen op een bijna nieuwe auto?

Let goed op met auto's jonger dan 6 maanden en minder dan 6.000 km

Van de 145 duizend occasions uit het buitenland die wij op MrWheelson aanbieden hebben er zo'n 33 duizend exemplaren minder dan 6.000 km gereden. Bij deze auto's loop je bij particuliere koop het risico dat je dubbele BTW moet betalen. Eerst in het buitenland en vervolgens in Nederland nog eens 21%. Hoe zit dat en kun je het voorkomen? Dat lees je in dit artikel.

polestar-1-line-up

Tweemaal Polestar 2 uit voorraad leverbaar

Deze komen nog in aanmerking voor de lage 12% bijtelling

De Polestar 2 is sinds 2020 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hij heeft een elektrisch bereik van 480 km (WLTP) en een motorvermogen van 300 kW / 408 pk. Daarmee bereikt hij een topsnelheid van 205 km/h en de acceleratie van 0 naar 100 km/u neemt 4,7 seconden in beslag. Nieuw heeft die een levertijd van circa 6 maanden, deze twee exemplaren zijn van december 2021 en hebben nog geen 1.500 km gereden. Bekijk het aanbod hier.

shopping-awards-2022-mrwheelson-3

MrWheelson winnaar Shopping Awards 2022 Categorie Auto

En neemt hiermee het stokje over van CarNext die hem in 2021 heeft gewonnen

MrWheelson is de trotse winnaar van de felbegeerde Shopping Awards in de categorie Auto. Daarmee neemt MrWheelson het stokje over van CarNext die de winnaar in 2021 was. Het jonge online autobedrijf scoorde bij de experts erg hoog op navigatie- en gebruiksgemak. Het publiekspanel gaf de website een rapportcijfer 9,2 en de NPS score (in hoeverre bezoekers MrWheelson aanbevelen bij een vriend of collega) was 97,5. Lees meer.

uploads-2020-01-jaguar-ipace-stekker-import-opladen-elektrisch-1

De voordelen van een hybride auto

Waarom zou je voor een auto met hybride aandrijving kiezen?

De afgelopen periode is de belangstelling voor auto's met plug-in hybride aandrijving, een combinatie van een benzine of diesel met een elektromotor, weer enorm toegenomen. Dit is met name te danken aan de lage BPM bij import en de korting op de houderschapsbelasting. Maar wat zijn eigenlijk nog meer voordelen van een hybride aandrijving? Lees meer.

Via MrWheelson koop je eenvoudig een auto uit buitenlandse dealer voorraad. Ook benieuwd wat wij voor jou of jouw wagenpark kunnen betekenen? Neem dan contact op via 085-4012905 of bezoek de MrWheelson website.

Je kunt onze MrWheelson update ook op LinkedIn bekijken.

 

MrWheelson. Alle voordelen van een auto uit het buitenland, maar dan zonder het gedoe.

Deel deze post