Voor wie is MrWheelson echt niet geschikt?

Advies

MrWheelson is een nieuw initiatief die het Europees occasion aanbod verzamelt. Wij maken het voor jou makkelijk om leuke gebruikte auto’s uit het buitenland te vergelijken met occasions die worden aangeboden door Nederlandse autobedrijven. Maar is deze nieuwe manier van het kopen van een occasion wel voor iedereen weggelegd? Mocht je last hebben van keuzestress, een hekel hebben aan jaloerse blikken, ongeduldig zijn of graag een gokje willen wagen, dan is deze manier van kopen niet geschikt voor jou. We leggen graag uit waarom.

Keuzestress
Een auto kopen bij MrWheelson is niet voor iedereen weggelegd. Als je moeite hebt met veel keuze, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Doordat we ook in het buitenland kijken is het aanbod echt enorm. Waar je in Nederland van bepaalde modellen en uitvoeringen in een kleur slechts de keuze hebt uit drie tot vijf exemplaren, kan het zomaar zijn dat je bij ons kunt kiezen uit vijfentwintig verschillende exemplaren, en dan ook nog eens met tal van opties.

Jaloezie
Op het moment dat je vol trots op de volgende verjaardag verteld dat je een andere auto hebt gekocht, dan zullen er veel jaloerse blikken op je gericht zijn. Als de buren dan ook nog eens keer zien welke opties er allemaal op je auto zitten, er achter komen wat de kilometerstand is en horen hoe weinig ervoor betaald hebt, dan zijn jaloerse blikken onvermijdelijk.

Aandacht
Als je niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat dan kun je beter op een andere website je volgende auto kopen. De gebruikte auto’s die wij aanbieden zijn vaak een stuk completer en mooier uitgevoerd dan de auto’s die normaal in Nederland worden verkocht. Waarom? Doordat in het buitenland de hoge belastingen op auto’s ontbreken kruisen de kopers vaak alle mogelijke opties aan, inclusief een mooie set lichtmetalen velgen, lederen bekleding en stoere metallic lak.

Ongeduldig
MrWheelson is niet geschikt voor ongeduldige kopers. Als wij een auto verkopen dan willen we 100% zeker zijn van onze deal. We werken met specialisten samen die hun tijd nemen om kwaliteit te leveren. En dat kost tijd. Zo vindt er een controle plaats op de betrouwbaarheid van de verkoper, we laten de auto zelf inspecteren, hebben we specialisten die zorg dragen voor de import en fiscale aspecten en moet de auto nog getransporteerd worden. Dit zorgt ervoor dat we een voorpret kennen van drie tot vier weken, een periode waarin we je volledig op de hoogte houden van de voortgang. Heb je sneller vervoer nodig? We vinden graag samen met jou een oplossing.

Gokje wagen
Als je graag een gokje wil wagen bij de aankoop van een gebruikte auto, ben je bij ons aan het verkeerde adres. De verkoper wordt gechecked en ook het voertuig zelf wordt op 150 punten gecontroleerd voordat die op transport gaat naar Nederland. Op die manier zijn we 100% zeker dat deze auto een goede keuze is en niets de pret kan bederven.


Zoals je ziet is het kopen van een auto via MrWheelson niet voor iedereen weggelegd, maar als je hebt besloten de stap te zetten, dan zullen wij ervoor zorgen dat je niet teleurgesteld wordt. We gaan graag voor je aan de slag!

 

 

 

Deel deze post