7 serie

BMW 7-serie

BMW 7-serie

Een geweldige auto in de topklasse,
de BMW 7-serie vind je hier!

De 7-serie, dé luxe limousine

Ook de BMW 7-serie rijdt al een tijdje rond, in 1977 verscheen namelijk al de eerste generatie (de E23). Sinds begin 2019 is de nieuwste generatie op de markt. In de loop van de jaren heeft dit model dus zeker flinke veranderingen ondergaan.

De 7-serie staat voor maximaal comfort, uitstekende prestaties en een zelfbewuste uitstraling. Luxe ontmoet prestaties en exclusiviteit ontmoet superioriteit.

bmw-logo1

Concurrentie van de 7-serie

BMW had maar één doel: concurreren met Mercedes in het hoogste autosegment. Serieuze en waardige concurrenten van de 7-serie zijn dan ook de Mercedes-Benz S-Klasse en de Audi A8. Ook anderen bevinden zich in hetzelfde vaarwater, maar de Duitse merken doen het toch beter qua degelijkheid, betrouwbaarheid en restwaarde.

Qua vermogen doet de nieuwste 7-serie het wel beter; 340 pk tegenover 286 pk én een 0-100 tijd in 5,5 seconden tegenover 5,8 en 5,9 seconden.

bmw-7

De nieuwste technieken

De allernieuwste high-tech technieken en ontwikkelingen introduceert BMW vaak als eerste in de 7-serie, aangezien dit model het vlaggenschip van het merk is. Je rijdt daarom als een vorst in een auto die technologieën bezit die andere auto's van dat jaartal nog niet kennen.

Populair als tweedehands

Dankzij het hoge gewicht en grote formaat van de 7-serie, keldert de waarde van de auto's na aanschaf snel. Hierdoor zijn tweedehands 7-series zeer populair. Je kan er namelijk al voor een (relatief) kleine prijs in rijden, waar voor je geld dus!

bmw