McLaren

McLaren

McLaren, luxe superauto's

In zijn huidige vorm bestaat McLaren sinds 2010. Het merk komt voort uit het McLaren Formule 1 team (1963) en McLaren Cars (1989). Daarom zijn ze gespecialiseerd in het maken van sportwagens gebaseerd op de technologieën van de Formule 1.

In 1992 verbluften ze dan ook de wereld met de eerste supercar van het merk, de F1. Een drie-zits coupé met de chauffeur in het midden. Het was toen de snelste productie auto ter wereld.

65

Tweedehands McLaren importeren

Door de beperkte tweedehands markt is het niet eenvoudig om een tweedehands McLaren aan te schaffen. MrWheelson heeft er toch enkele voor je uit het buitenland.

Wat dacht je van de in 2017 geïntroduceerde McLaren 720S? Deze is goed voor een 1 tot 100 tijd in slechts 2,9 seconden, met een topsnelheid van 341 km/u. Of de McLaren 570S? Deze werd toegevoegd als instapmodel om de verkopen enigszins op te schroeven. Naast het leveren van prestaties, is de 570S ook meer gericht op het dagelijkse gebruik. Andere McLaren modellen die op MrWheelson te vinden zijn betreffen de McLaren 570GT en de 600 LT (LongTail).

McLaren occasion

Hoewel we de luxe hebben dat we een McLaren dealer in Nederland hebben (Louwman Exclusief) zijn in Nederland weinig gebruikte McLarens te koop. Dat is de reden dat MrWheelson in heel Europa zoekt naar de juiste exemplaren. Deze worden na controle en inspectie naar Nederland gehaald, voorzien van Nederlands kenteken en met alle zekerheden bij je thuis afgeleverd.

McLaren lease

Betaling van de McLaren mag natuurlijk ineens, maar ook de lease van een McLaren verzorgt MrWheelson graag. Privé huurkoop, operational lease (netto of full) of McLaren financial lease, veel is mogelijk. informeer naar de mogelijkheden.

 

Occasions beschikbaar voor importeren

Vind hier je volgende auto

9.4

100% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Rudy uit Dedemsvaart

Ik was op zoek naar een Audi E-Tron, het MrWheelson team heeft mij goed geholpen om de juiste te vinden, te importeren en bij mij thuis te laten afleveren! Bedankt!

Jeroen uit Alphen aan de Rijn

Leuk bedrijf! Auto's blijven voor velen een passie. Dat merk je ook bij dit bedrijf. Import van een auto gaat zeer gemakkelijk en ze ontnemen je van elke zorg. Groot voordeel is dat auto's in met name Duitsland en Belgie interessanter zijn door de vele opties die ze veelal hebben. Het Nederland...

Johan uit Dokkum

Vandaag mijn nagenoeg nieuwe E klasse opgehaald bij mrWheelson. Auto is exact zoals besproken in nieuwstaat. Team Bas en Han is zeker aan te raden. Over 3 jaar maar weer een nieuwe bij hun bestellen.

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur

WhatsApp

+31854012905

Facebook met MrWheelson

Messenger

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl