Jonge Mitsubishi occasions bij MrWheelson

Jonge Mitsubishi occasions bij MrWheelson

Ruim aanbod

Mitsubishi occasions.

Van MrWheelson, voor u.

MrWheelson

Mitsubishi, al 100 jaar en succes

Mitsubishi is een merk met een lange geschiedenis. Al in 1917 werden de eerste Mitsubishi's geproduceerd. Daarmaa is het merk inmiddels meer dan 100 jaar oud. In die jaren heeft het merk een betrouwbaar imago opgebouwd. Inmiddels is het merk goed voor tussen de 5 en 10 duizend nieuwe auto verkopen per jaar in Nederland. De beste jaren waren rond 2014 en 2015. Toen was de Mitsubishi Outlander PHEV, de plug-in hybride versie, een groot succes door fiscale maatregelen.

 

mitsubishi-occasions-gebruikt-importeren-zijkant

Populaire Mitsubishi modellen

De Mitsubishi Colt is het best verkochte model van het merk in Nederland. Inmiddels zijn er al bijna 100 duizend van verkocht. De Spacestar staat op een mooie 3e plek met bijna 50 duizend verkopen. Dit laatste model is zelfs nog een poosje in Nederland gebouwd in het Limburgse Born. De elektrische i-MiEV is daarintegen bijzonder exclusief. Hiervan zijn er maar 154 verkocht. Daarmee is de nog exclusiever dan de Ferrari California waar er iets meer dan 200 van rondrijden.

 

mitsubishi-importeren-duitsland

Mitsubishi crossovers doen het goed

Als je kijkt naar de verkopen van de gebruikte Mitsubishi modellen dan zie je dat de SUV's het goed doen. De Mitsubishi Pajero, ASX en Outlander zijn erg populair voor de autobezitter die een hoge instap en een goede caravantrekker zoekt.

 

mitsubishi-asx-panoramadak-mrwheelson

Merken