Over MrWheelson

Over MrWheelson

De hoogte van de kosten voor mobiliteit komen op de tweede plaats na de kosten voor wonen. Je moet deze investering doen, terwijl je hier vaak niet veel ervaring mee hebt. Doordat je er weinig kennis over hebt is het vaak ook een wereld die je niet vertrouwt.

Wij willen deze wereld vertrouwder maken en transparanter. Grenzen laten vervagen en kopers en verkopers uit deze hele wereld bij elkaar brengen. Het moet eenvoudig zijn om een auto die in het buitenland wordt aangeboden te vergelijken met een auto die bij een Nederlandse dealer staat. Daarom zie je op MrWheelson all-in prijzen. Inclusief transport, fiscale verplichtingen zoals BPM en minimaal een jaar garantie. Geen zorgen achteraf, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor.

Zorgeloos genieten van je volgende auto

En wie zijn wij dan? Wij zijn Bas Oude Luttikhuis en Han Post. Samen hebben we al 50 jaar ervaring in de autobranche. We kennen de valkuilen en weten waar we het over hebben. Met MrWheelson willen we autokopers een geheel nieuwe manier bieden om een andere auto te kopen. Wij beschikken zelf niet over een voorraad auto's die we graag aan jou willen verkopen, we inventariseren jouw behoefte en zoeken daar een auto bij.

Doordat we door onze jarenlange ervaring in het internationaal zaken doen ook in het buitenland kunnen kijken, is het aanbod ineens een stuk groter. Daarnaast regelen we alles voor je. Van inspectie tot transport en van fiscale verplichtingen tot de garantie. Hierdoor hoef je je als koper alleen maar zorgen te maken over de bestemming van de eerste reis die je met je auto gaat maken. We stellen ons graag voor.

Even voorstellen: Han Post

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is MrWheelson, maar ook Han Post. Ik ben 46 jaar. Na mijn IVA-studie in Driebergen heb ik in 1991 mijn eerste baan gevonden in de autobranche. Ames Dordrecht was mijn eerste werkgever en na diverse omzwervingen was Auto Maasstad in Vlaardingen mijn laatste werkgever. Hierna besloot ik zelfstandig te gaan ondernemen. Op een gegeven moment vond ik dat het “roer om moest” en heb ik een zeilboot gekocht. Ik heb Nederland toen verlaten en de zeeën en oceanen gaan verkennen. Dit gaf mij een hele nieuwe kijk op het leven en gaf mij veel inspiratie.

In 2007 ben ik teruggekomen naar Nederland en ben ik opnieuw een bedrijf gestart. Ik had me voorgenomen het anders te doen en ben gaan zoeken naar kansen in de markt. Mijn passie ligt op het gebied van auto's, marketing en software en ik ben dan ook op zoek gegaan naar een business model waarin ik dit kon combineren. De volgende stap was software laten ontwikkelen waarmee de auto's die worden aangeboden door Duitse merkdealers om te rekenen naar een kant en klare prijs voor de Nederlandse markt,  dus inclusief BPM, btw verschillen, transport en overige import werkzaamheden. Een nieuw bedrijf was geboren.

Tussen de periode van ontwikkeling van de software en het MrWheelson concept zaten nog een paar tussenstappen. Intussen hebben we een geheel nieuw concept gebouwd dat helemaal klaar is voor de toekomst. Vertrouwen, service en gemak zijn de fundamenten waarop het MrWheelson concept gebouwd is. Eenvoudig een gebruikte auto kopen, waarbij je gebruik kunt maken van de kennis en ervaring van het MrWheelson team. Vertrouwd en zeker geleverd door de dealer bij jou om de hoek. Door de kennis en ervaring van mij te combineren met de kennis en ervaring van Bas Oude Luttikhuis hebben we een ijzersterke combinatie te pakken. Ik denk dat we uniek zijn en ben ervan overtuigd dat we een geweldige basis hebben staan om verder uit te werken.

Even voorstellen: Bas Oude Luttikhuis

Ik zal me even voorstellen, ik ben MrWheelson, maar ook Bas Oude Luttikhuis. Geboren in 1974 tussen een autowerkplaats en Shell benzinestation. Mijn eerste baantje als tiener was dan ook hulpje in de werkplaats in het autobedrijf van papa. Daarna heb ik de wereld van de auto’s nooit kunnen verlaten. Wel heb ik hem overgoten met een sausje van online zaken doen en marketing. Zo heb ik na mijn HBO studie Commerciële Economie enkele jaren in Amsterdam bij een databasemarketing bureau gewerkt en was ik eigenaar van een autobedrijf dat gespecialiseerd was in de verkoop van nieuwe auto's en het importeren van auto's uit de VS. De afgelopen 10 jaar heb ik meegebouwd aan nationale en internationale Dealerdirect labels zoals ikwilvanmijnautoaf.nl, sellingthecar.com en ichwillmeinautoloswerden.de.

Mijn passie is om op een slimme manier klantgerichtheid en gastheerschap te combineren met de mogelijkheden die het moderne internetlandschap bieden. Met MrWheelson breng ik alle ervaring samen die ik de afgelopen jaren tijdens mijn studie en praktijkervaring heb opgedaan.

“We work hard to offer the best vehicles, for the best price, under the best conditions and make our business the most innovative, data driven online car broker business.”

Wij werken keihard om de beste voertuigen aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden en ervoor te zorgen dat wij de meest innovatieve, datagedreven partij worden in de wereld van het online kopen van een voertuig. 
Wij kijken over de grens zodat we de allerbeste voertuigen naar jou toe kunnen brengen. Het gebruikmaken van de mogelijkheden van het internet en voertuigdata zorgt voor lage kosten zodat jij meer voertuig krijgt voor jouw investering.

9.4

100% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Carel uit Linschoten

Het was best een spannende onderneming. Een auto kopen in Oostenrijk zonder dat je hem gezien, of er in gereden hebt. Het"projekt" heeft ongeveer 8 weken in beslag genomen. Van het plaatsen van de opdracht tot de levering voor de deur. Hierbij moet wel gemeld worden dat er eerst een wachttijd van...

Huub uit Leeuwarden

Wij wouden een Audi A6 uit Duitsland laten importeren. Nadat wij al even met een andere garage hiermee bezig waren en er onderling niet echt uitkwamen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij MrWheelson. Ik kwam in contact met Han Post en er was vanaf mijn kant vrijwel direct vertrouwen. Zeer...

C. van der Meer uit Dinteloord

Na veel positieve berichten gelezen te hebben over MrWheelson heb ik zelf een aanvraag online ingevuld. Kort daarna ben ik netjes opgebeld en uitleg gekregen over de gang van zaken. Danny heeft in korte tijd de geschikte auto voor ons gevonden, tijdens de zoektocht hadden we regelmatig contact zo...

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 20:00 uur

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl