Bekijk de Renault Kangoo occasions van MrWheelson

Bekijk de Renault Kangoo occasions van MrWheelson

De functionele Renault Kangoo occasions. Lekker veel ruimte voor een nette prijs. MrWheelson haalt hem voor jou uit Europa.

MrWheelson

De essentie van autorijden

Waar moet een auto nou echt aan voldoen? Je moet eenvoudig in en uit kunnen stappen, veel dingen mee kunnen nemen, passagiers een prettige plek kunnen geven, betaalbaar zijn en hij moet het altijd doen. Als dit de enige voorwaarden zijn dan heb je aan de Renault Kangoo een fantastische auto. Door zijn gedrongen en hoge ontwerp is die perfect voor het dagelijkse gebruik. Met zijn lengte van nog geen 4 meter is de goed te manoucreren in de stad. We zijn er blij mee dat Renault het succes van zijn bedrijfswagen Kangoo heeft doorgetrokken naar de personenauto's.

renault-kango-voorzijde-mislampen-bpm-importeren

Kangoo 10 jaar succesvol

Renault Kango is geleverd van 1997 tot en met 2016. De 5 deurs MPV is de meest voorkomende uitvoering, maar hij is ook nog even geleverd als 3 deurs uitvoering. Ook waren er versies waarvan de achterklep ineens naar boven open ging. Dus kijk goed naar welke uitvoering jouw voorkeur heeft. De Dacia Dokker, ook uit het Renault concern, is de vervanger voor de Kangoo. Dus als je een wat jongere occasion zoekt zou je daar naar kunnen kijken.

 

renault-kangoo-clima-airco-interieur

Kangoo Family

De 2014 Kangoo kun je vinden in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een DCi dieselmotor of een TZE benzine uitvoering. Er was zelfs nog even een Z.E. electro Kangoo te koop, maar die zijn lastig te vinden. Qua uitrusting kun je kiezen uit de Expression en Limited. De meeste Kangoo's hebben 5 zitplaatsen, maar er zijn er ook een aantal te vinden met zitplek voor 7 personen.

renault-kangoo-interieur-middenarmsteun-mrwheelson-importeren