Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Jouw auto, jouw stijl

De Volkswagen T-Cross kwam uit in 2018 en is mooie opvallende SUV. Deze prachtige Volkswagen T-Cross bestaat uit heel veel standaard opties, maar hij is helemaal aan te passen aan jouw stijl. Als je een T-Cross zou moeten omschrijven in 1 woord, dan is uniek wel het beste woord wat er bij past. Geen enkele T-Cross is precies hetzelfde, want iedereen heeft een eigen smaak en de T-Cross kun je dan ook helemaal aanpassen aan wat jij wil. Dit gaat van het exterieur tot en met het interieur en nog verder door naar alle extra technische snufjes die eraan toegevoegd kunnen worden. Als je gaat voor de Volkswagen T-Cross kun je gebruik maken van het designpakket, zo kun je hem aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je kiezen uit 12 verschillende kleuren voor het exterieur, welk soort motor je onder de motorkap wil, welke velgen er onder mogen en de extra opties die erin moeten. En om de auto echt helemaal aan te passen aan jou, dan heb je keuze uit ontelbare design opties. Dus als je opzoek bent naar een auto waar er niet veel hetzelfde van zijn, kies dan voor de Volkswagen T-Cross en pas hem helemaal aan jou voorkeuren aan.

Nog meer keuzes voor de T-Cross

Zoals we nu wel weten kun je de Volkswagen T-Cross helemaal aanpassen aan jouw wensen. Maar voor dat je al die verschillende design opties gaat bewonderen, dan kun je eerst nog een uitvoering kiezen die bij jou past. Kies je voor de standaard T-Cross, de T-Cross Life of de T-Cross Style? Heb je een uitvoering kunnen kiezen, dan zijn er nog meer opties! Naast dat je standaard kunt kiezen voor een kleur en welke velgen je wilt, kun je ook nog kiezen voor Highline of R-Line exterieur pakket. Als je voor deze laatste kiest krijg je onder andere echte R-Line bumpers, zijdorpels en de enige echte R-Line badges. Heb je aan alleen een R-Line exterieur pakket niet genoeg, dan kun je ook het R-Line interieur pakket erbij kiezen. Op deze manier heb je natuurlijk wel de meest sportieve T-Cross van alle T-Cross auto’s.
Ben jij een echte muziek liefhebber en vind je het belangrijk dat het geluid in de auto mooi en zuiver klinkt? Ook dan zit je bij de Volkswagen T-Cross goed. De T-Cross is namelijk uitgerust met een Beats-geluidssysteem, deze bestaat uit 6 speakers, verdeeld over de hele auto en een sub woofer. Op deze manier kun je genieten van elk genre muziek in jouw T-Cross.

Klein, maar stoer en zeer functioneel

De kleinste SUV van Volkswagen is de T-Cross, de T-Cross is maar 6cm langer en 10cm hoger dan de Volkswagen Polo. Dat hij valt onder het segment kleine SUV’s wil nog niet zeggen dat je weinig ruimte hebt. De achterbank kun je net zoals de twee voorstoelen verstellen, hebben de passagiers achterin meer beenruimte nodig, dan schuif je de bank gewoon naar achter. Heb je meer bagageruimte nodig, dan schuif je de bank weer naar voren. Door de verstelbare achterbank varieert de bagageruimte van de T-Cross van 385 liter tot en met 445 liter. Heb je toch nog meer bagageruimte nodig, dan klap je dat achterbank gewoon helemaal naar voren en dan beschikt de T-Cross over maar liefst 1281 liter. Genoeg ruimte dus voor alles wat je maar zou willen vervoeren.
Over functioneel gesproken, dat is deze T-Cross zeker. Lege devices overkomt je namelijk niet meer als je met de T-Cross op pad bent, hoever je ook moet. In de auto zitten namelijk 4 USB-aansluitingen om je devices op te laden. Mocht je nou je oplaadkabel zijn vergeten dat is geen probleem, want zelfs daar is aan gedacht in T-Cross. Voor de versnellingspook zit namelijk een laadstation om je smartphone draadloos op te laden.

Standaard, of toch dat ene extraatje

Doordat de Volkswagen T-Cross beschikt over de nieuwste veiligheidssystemen, is de T-Cross ook gelijk de veiligste auto in zijn segment. Er zitten veel standaard veiligheid features op de T-Cross bijvoorbeeld Lane Assist, Front Assist en City Emergency Braking. Naast deze superhandige en veilige features kun je ook nog voor extra opties kiezen op je T-Cross, op deze manier kun je autorijden echt naar een ander niveau tillen. Kies bijvoorbeeld voor de Adaptive Cruise Control, dit is niet zomaar een Cruise Control, dit is een Cruise Control die met jou mee kijkt in het verkeer. Op het moment dat het drukker is op de weg is het normaal niet fijn om op de Cruise Control te rijden, omdat je steeds moet remmen en dan weer gas bij kunt geven, om vervolgens de Cruise Control weer in te stellen. Bij de Adaptive Cruise Control in de T-Cross heb je dit probleem niet. Het enige wat je moet doen is de snelheid instellen en de afstand die je met je voorganger wil houden. De rest doet de T-Cross dan zelf, hij remt af als de voorganger te dichtbij komt, maar gaat ook weer harder tot de snelheid die jij hebt ingesteld. Nog een andere optie zou de Rear View Camera kunnen zijn, deze camera zorgt ervoor dat achteruitrijden echt kinderspel wordt. De camera achterop je T-Cross geeft obstakels weer en een indicatie voor hoe je moet insturen.
Dit zijn nog maar een opties waar je voor kunt kiezen op je T-Cross, er is nog veel meer keuze. Op deze manier kun je zelfs in de kleinste details de Volkswagen T-Cross aanpassen aan jouw voorkeuren!

Uit onze catalogus