S90

Volvo S90

Volvo S90

De Volvo S90 een auto speciaal voor jou, voorzien van alle luxe, geimporteerd door MrWheelson

Geschiedenis van de Volvo S90

In 2016 kwam de Volvo S90 uit zoals wij deze nu kennen, maar dit was niet de eerste Volvo S90 in de geschiedenis van de Volvo. Het eerste 90 model van Volvo was de 960 Sedan, die uitkwam in 1990 en daarmee de 700-serie opvolgde. In 1996 kwam Volvo met de S90, eigenlijk was dit precies dezelfde auto als de Volvo 960. Alleen vanaf dit jaar kwam Volvo met de nieuwe modelnamen en daardoor ontstond de naam S90. Na al deze 90-series vond Volvo het tijd om verder te gaan met de S80, maar in 2016 werd het tijd voor een nieuwe Volvo S90!

volvo-s90

Pure luxe

De grootste Sedan van Volvo is de S90 en deze werd voor het eerst tentoongesteld op de North American International Auto Show. De Scandinavische stijl van de S90 is gecreëerd door degelijkheid en design samen te voegen, door de strakke vormgeving en soepele lijnen, krijg je ook bij deze Volvo weer het gevoel van pure luxe. Wat ook heeft mee geholpen om de Volvo S90 dit gevoel te laten geven, zijn de ruime zitplaatsen die extra comfort geven voor alle inzittenden. Zelf tijdens de koude wintermaanden stap je met veel plezier in de S90 door de stoelverwarming, niet alleen voor de voorstoelen, maar ook de achterste rij is voorzien van lekker warme stoelen.

volvo-s90-importeren-financial-lease-12-1

Parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest

Een ander middel om de Volvo S90 zo luxe mogelijk te maken is de assistentie bij het parkeren. Niet alleen bij het parkeren zelf helpt de S90, maar ook bij het zoeken naar een geschikte parkeerplek en bij het achteruit verlaten van een parkeerplek. De Volvo S90 beschikt namelijk over Park Assist Pilot, waarmee het nooit een probleem is om te parkeren. De auto kan bepalen of een parkeerplek groot genoeg is en geeft dan ook een seintje, daarna helpt de S90 ook met het daadwerkelijke inparkeren. Zelf hoef je alleen maar de instructies voor het gaspedaal, de rem en het schakelen op te volgen, de rest wordt voor je gedaan! Op het moment dat je achteruit de parkeerplek wilt verlaten worden de radarsensoren gebruikt door de Cross Traffic Alert, deze geven een signaal wanneer er zich mogelijk andere weggebruikers achter de auto bevinden.

volvo-s90-importeren-financial-lease-6

Op maat gemaakte luxe

Ook de Volvo S90 kent weer verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering is natuurlijk voorzien van de beste technologie en ze zijn allemaal erg stijlvol, maar de keuze ligt bij jou of je gaat voor premium, luxe of sportief. De uitvoeringen waar je bij de S90 voor kunt kiezen zijn de Momentum Pro (premium), Inscription (luxury) en de Business luxury (luxury). De Volvo S90 heeft dus ook weer genoeg keuze, om zich aan te passen aan elke eigenaar en zo voor iedereen op maat gemaakte luxe kan bieden.

volvo S90 Niels