Audi Q8

Audi Q8

Audi Q8

De Audi Q8 gooide in 2018 hoge ogen bij de pers tijdens zijn lancering. Als hét nieuwe top model (met een flink prijskaartje) binnen het SUV segment werd er veel van verwacht, maar Audi maakte dit zeker waar. De buitenkant mag er zeker zijn, maar van binnen is het helemaal tot in het detail afgewerkt. Het interieur oogt super strak en het dashboard beschikt over luxe touchscreens.

De Q8 is korter, maar breder dan de Q7. Daarnaast is hij ook altijd een vijfzitter. Hij rijdt dynamisch, sportief én efficiënt. Dankzij mild hybrid techniek gaat de Q8 verrassend efficiënt om met de brandstof, zeker voor zijn formaat.

Q8 opties

Uiteraard beschikt de Audi Q8 uit een walhalla aan mogelijke opties. Zo heb je de automatische airco met vier verschillende zones, geventileerde massagestoelen, spraaksturing en high tech navigatie, een Advanced Sound System en de Audi connect-sleutel. Er is meer dan genoeg ruimte voor alle passagiers plus bagage.

Ook wint de Q8 van zijn concurrenten, de BMW X6 en Mercedes-Benz GLE coupé, op het gebied van het vinden van een balans tussen een elegante coupé-vorm en de hoge wegligging van een SUV.

Dynamisch en krachtig

De Q8 kenmerkt zich aan een indrukwekkend en krachtig ogende singleframe grille die 8-hoekig is. Met strakke oppervlakken en scherpe contouren straalt hij premium kwaliteit uit. Mede door deze krachtigheid en de vierwielaandrijving voelt de Q8 zich thuis op elk terrein.

22 inch wielen passen makkelijk onder de q8. Dit komt doordat de achterstijlen op de verbredingen in de spatborden steunen.

De Q8 van binnen

Wist je dat de Q8 2 meter breed is? Daardoor heeft het een bijzonder ruim interieur. Wanneer je de achterbank neerklapt, ontstaat er maar liefst 1755 liter aan bagageruimte.

Alle elementen aan de binnenkant zijn op elkaar afgestemd. Dit maakt het modern, strak, maar het behoudt toch zijn klassieke elementen. Blikvanger is het driedimensionaal gelaserde quattro-logo dat boven het dashboardkastje siert.

Beschikbaar voor importeren

Audi Q8 S-Line TDI

Audi Q8 S-Line TDI

  • 2018
  • 54000 km
  • 285 pk
  • Diesel
  • Automaat
€ 106.018 Leasen vanaf € 1.230

rijklaar prijs