Jij kiest je auto, wij regelen de rest!

Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor.

 

 

Vind de auto die bij je past

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een gebruikte auto uit het buitenland op websites zoals Mobile.de of Autoscout24 en de bijkomende kosten gaan berekenen. Maar bespaar je de moeite, MrWheelson heeft dit alvast voor jou gedaan.

We hebben de prijzen van merkdealers uit het buitenland als basis genomen en daar de kosten voor de BPM, importdienstverlening en het transport bovenop geteld.

Met de optie 'Kopen en garantie via MrWheelson' bieden we je meer garanties en zekerheid. Je koopt de auto dan direct van MrWheelson (met Nederlandse BTW factuur) nadat wij deze voor jou hebben ingekocht bij de buitenlandse dealer. Daarnaast:

  • schieten wij de auto voor als je kiest voor lease;
  • regelen we de aankoop en import;
  • reconditioneren we de auto;
  • zorgen we dat de auto de servicebeurt en APK keuring heeft gehad
  • zetten we de boordcomputer en navigatie om naar de Nederlandse taal;
  • regelen we de fiscale en juridische zaken;
  • leveren de auto thuis af met 1 jaar BOVAG garantie.

Bovendien zijn wij je aanspreekpunt in geval van eventuele garantiezaken in de toekomst.

Direct kopen of leasen

Je kunt een aangeboden occasion direct via deze website kopen of financieren. Door een autofinanciering te gebruiken om een importauto te kopen combineer je zowel de voordelen van het importeren van een auto als de voordelen van een autofinanciering. Het afsluiten van een autofinanciering voor een importauto kan echter wel lastig zijn. Gelukkig heeft het team van MrWheelson hier veel ervaring mee. MrWheelson schiet de auto voor en regelt een autolening van een Nederlandse autofinancieringsmaatschappij. MrWheelson kan zelfs jouw huidige auto inruilen waardoor je alles op een plek kunt regelen. En dat allemaal online!

mywheels-omgeving

Aflevering thuis of in de buurt

Als je een auto koopt via MrWheelson dan gaat dat via een uitgebreid proces zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Doorgaans duurt het 4 tot 5 weken om een auto af te kunnen leveren. Dit komt doordat de auto geïnspecteerd en getransporteerd moet worden. Ook zorgen we ervoor dat die een Nederlands kenteken krijgt zodat je er zo de weg mee op kunt. Zodra de auto gereed is, wordt deze bij je thuis (of een andere overeengekomen locatie) afgeleverd door één van onze chauffeurs. 

mrwheelson-hiker-aflevering

 

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905