MrWheelson ervaringen en reviews

MrWheelson ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van de autokopers die van MrWheelson gebruik hebben gemaakt? Op deze pagina verzamelen we de leukste MrWheelson reviews en ervaringen. Dit zijn echte reviews die afkomstig zijn van onafhankelijke beoordelingsplatformen zoals Yelp, Klantenvertellen en Trustpilot.

 

Gekocht: Land Rover Range Rover Evoque uit Duitsland

Van: R'kia

Aantal sterren: 5

Platform: Klantenvertellen

Review:

Klantcontact gehad vanaf het 1e moment, tot de levering. Maar, ook daarna nog wat things to do! Na de levering, laat Bas en Han, zien dat ze mannen zijn die hun woord houden! Professioneel en betrouwbaar, is hetgeen wat blijft staan, erg fijn!

Land Rover Evoque financial lease importeren occasion

 

Gekocht: Mercedes Benz A45 AMG uit Duitsland

Van: Richard

Aantal sterren: 5

Platform: Klantenvertellen en Trustpilot

Review:

Mijn ervaring met MrWheelson is uitstekend!! Vanaf het begin tot het eind een prima contact gehad met Bas en Han, alle vragen (dat waren er nogal wat), werden snel en correct beantwoord. Uiteindelijk een mooie A45AMG gekocht in Duitsland, het hele traject kunnen volgen dmv foto’s, filmpjes en mails. Nu 2 weken verder en zeer tevreden!!! Een keurig bedrijf dat doet wat zegt, (waar zie je dat nog?), kortom een dikke 10!!!

 

Gekocht: BMW X5 uit Duitsland

Van: Heer H. De Jong

Aantal sterren: 5

Platform: Trustpilot

Review:

Importeren BMW X5. Wij rijden nu 14 dagen in een mooie BMW X5 die vanuit Duitsland geïmporteerd is door mr Wheelson. Mr Wheelson laat in het aankoopproces een accurate begeleiding zien. Iedere stap wordt gecommuniceerd waardoor je goed op de hoogte bent van het stadium waarin de auto zich bevindt. De totale procedure neemt wel enige weken in beslag, maar was in ons geval het wachten zeker waard. De contacten waren altijd plezierig en de ontvangst bij ophalen van de auto bijzonder gastvrij en hartelijk.
Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Familie de Jong

BMW X5 importeren uit Duitsland

 

 

 

Gekocht: Audi Q3 uit Duitsland

Van: EW Voskuil

Aantal sterren: 5

Platform: Trustpilot

Review:

Volgende keer weer. De eerste keer een Duitse auto gekocht. Auto was precies zo niet beter dan wat ik had verwacht ( extra opties). Tijdens het gehele proces van importeren tot aan de overdracht ben ik goed geïnformeerd. Volgende keer weer!

Audi Q3 importeren uit Duitsland

 

Gekocht: Hyundai Kona uit Duitsland

Van: Inge

Aantal sterren: 5

Platform: Klantenvertellen & Yelp

Review:

Aanschaf nieuwe auto. Alles verliep, tot mijn verbazing (andere ervaringen gehad) ontzettend vlot. Verwacht niet , vandaag besteld, morgen geleverd maar het hele proces is aangenaam. En ontzettend blij met mijn autokeuze. Als je je auto vanuit het buitenland wilt importeren, zou ik zeker aanraden met dit team zaken te doen. Bijzonder goed geholpen in de aankoop van mijn auto door dit team. En het hele leuke is, dag van levering werd ik opgehaald om de sleutels in ontvangst te nemen . Dat is pas service met een +

Hyundai Kona importeren uit Duitsland

 

Gekocht: Mercedes-Benz GLE uit Duitsland

Van: Wim uit Cadier en Keer

Aantal sterren: 4,5

Platform: Klantenvertellen

Review Mercedes importeren:

Aanschaf nieuwe auto. Ik was bewust op zoek naar een jonge Mercedes GLE 350 d ter vervanging van dezelfde auto maar dan met bouwjaar 2012 en km stand 139.000 . Via bemiddeling van Mr. Wheelson ben ik nu in het bezit van een Mercedes GLE van september 2017 met km stand 27.000 in mijn voorkeurskleur seleniet grijs.In Nederland waren in deze kleur en uit 20-17 slechts twee auto"s beschikbaar met een prijskaartje van min. € 15.000 meer. Via Mr Wheelson kon ik in de Duitse tweedehandsmarkt , bij erkende Mercedes dealers, een keuze maken uit 38 van deze auto's. Het hele aankoop- en invoerproces is goed en in goed vertrouwen verlopen. Wij kunnen Mr Wheelson dan ook ten zeerste aanbevelen.

Lees hier het hele verslag van Wim

Mercedes Benz GLE importeren uit Duitsland

 

Gekocht: BMW 5 Serie 520i Touring uit Duitsland

Van: Erik uit Leeuwarden

Aantal sterren: 5

Platform: Klantenvertellen

Review:

Aanschaf nieuwe auto. Natuurlijk is het spannend om een auto online te kopen. Maar waarom niet? Ik koop al bijna alles bij Amazon en Coolblue en één keer moet de eerste keer zijn. Vanaf de eerste chat met Han Post tot en met de oplevering door Wim, alles perfect geregeld.

BMW 5 Serie Touring importeren uit Duitsland

 

Gekocht: Mercedes Benz SLK uit Duitsland

Van: De heer Sanchez uit Den Haag

Aantal sterren: 5

Platform: Klantenvertellen en Trustpilot

Review:

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Als advocaat ben je altijd voorzichtig, maar in dit geval hoefde dat niet. Een auto vanuit Duitsland naar Nederland laten importeren is een bijzondere ervaring. Alle afspraken zijn nagekomen en de service voor en na de aankoop was prima.

 

Mercedes Benz SLK importeren via MrWheelson

 

Gekocht: Mercedes Benz CLA uit Duitsland

Van: Mevrouw H. uit Amsterdam

 

Gekocht: Skoda Rapid uit België

Van: Daniel

Aantal sterren: 5

Platform: Trustpilot

Review:

Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakelt super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.

 

Gekocht: Mercedes Benz C180 uit Duitsland

Van: Wout

 

Gekocht: Peugeot 108 uit Duitsland

Van: Renan en Rene