Voorwaarden

Op onze diensten zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Voor de gebruiksvoorwaarden verwijzen we je graag naar de disclaimer die op MrWheelson is te vinden.

De voorwaarden die we hanteren op de transactie die na bemiddeling door MrWheelson tot stand komt tussen de leverende bij de BOVAG aangesloten dealer en de koper zijn de algemene voorwaarden zoals die zijn samengesteld door de BOVAG in samenwerking met de ANWB. Deze zijn via deze link te downloaden (PDF). Het bedrijf achter MrWheelson (Sherlock Wheels BV) is zelf geen lid van de BOVAG maar hanteert wel minimaal dezelfde hoge standaarden en kwaliteitseisen.

Minimaal 12 maanden garantie

MrWheelson occasions worden waar mogelijk geleverd met (verlengde) merk fabrieksgarantie, indien deze niet nog minimaal 12 maanden geldig is op het moment van aflevering dan wordt de auto geleverd met 12 maanden Autotrust (of vergelijkbare) garantie met de meest uitgebreide dekking die mogelijk is op dit type auto. Tegen een meerprijs kunt u deze garantie vaak laten verlengen tot 24 maanden.

Onze missie:

Wij werken keihard om de beste voertuigen aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden en ervoor te zorgen dat wij de meest innovatieve, datagedreven partij worden in de wereld van het online kopen van een voertuig.

Onze visie:

Wij kijken over de grens zodat we de allerbeste voertuigen naar jou toe kunnen brengen. Het gebruikmaken van de mogelijkheden van het internet en voertuigdata zorgt voor lage kosten zodat jij meer voertuig krijgt voor jouw investering.