Voorwaarden

Op onze diensten zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Voor de gebruiksvoorwaarden verwijzen we je graag naar de disclaimer die op MrWheelson is te vinden.

De voorwaarden die we hanteren op de transactie die na bemiddeling door MrWheelson tot stand komt tussen de leverende dealer en de koper zijn de algemene voorwaarden zoals die zijn samengesteld door de BOVAG in samenwerking met de ANWB. Deze zijn via deze link te downloaden (PDF). MrWheelson is lid van de BOVAG. BOVAG bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. 

BOVAG garantie

MrWheelson occasions worden waar mogelijk geleverd met (verlengde) merk fabrieksgarantie. Indien deze niet nog minimaal 12 maanden geldig is op het moment van aflevering dan wordt de auto binnen de 'Kopen bij MrWheelson" dienstverlening geleverd met 12 maanden Real Garant (of vergelijkbare) garantie met de meest uitgebreide dekking die mogelijk is op dit type auto. Tegen een meerprijs kun je deze garantie vaak laten verlengen tot 24 maanden.

Als je kiest voor de 'Import' of 'Thuis afgeleverd' service dan krijg je BOVAG garantie op onze dienstverlening. De garantie op de auto wordt in dat geval geleverd door de verkopende buitenlandse dealer.

Onze missie:

Wij werken keihard om de beste voertuigen aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden en ervoor te zorgen dat wij de meest innovatieve, datagedreven partij worden in de wereld van het online kopen van een voertuig.

Onze visie:

Wij kijken over de grens zodat we de allerbeste voertuigen naar jou toe kunnen brengen. Het gebruikmaken van de mogelijkheden van het internet en voertuigdata zorgt voor lage kosten zodat jij meer voertuig krijgt voor jouw investering.

 

Uitrusting

Hoewel aan de informatie van op websites, voertuigbeschrijvingen en in offertes de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan MrWheelson / Sherlock Wheels BV niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Deze uitrusting is geplaatst onder voorbehoud van (type)fouten en specificatiewijzigingen. Wij betrachten uiterste zorgvuldigheid bij het samenstellen en onderhouden van deze opsomming en maken gebruik van bronnen die betrouwbaar worden geacht en automatische vertaling van de opties en accessoires naar de Nederlandse taal. Wij staan echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Derhalve kunt u hier geen rechten aan ontlenen. Voor de exacte uitvoering zijn we vaak in staat een chassisnummer controle uit te voeren, informeer hier gerust naar voordat u overgaat tot definitieve aanschaf. Ook dit geeft geen zekerheid qua uitrusting. We raden u aan de afbeeldingen goed te bestuderen, deze zijn leidend.