Veel gestelde vragen

MrWheelson FAQ

De MrWheelson inspectie is een uitgebreide inspectie die plaatsvindt tussen het moment dat jij een auto wilt kopen en het moment dat die op transport gaat richting Nederland. Een onafhankelijke en goed opgeleide inspecteur zal de auto volgens een voorgeschreven protocol op 150 punten controleren. Onze ervaren specialisten zullen dit rapport uitgebreid doorpluizen op zoek naar eventuele zwakke punten. Alleen als die in topconditie verkeert mag de auto op transport richting Nederland.

Nee, we werken samen met een netwerk van betrouwbare autobedrijven in het buitenland waarvan wij de auto’s hier aanbieden inclusief alle garanties en services. Afleveren doen we zelf of via een netwerk van betrouwbare BOVAG erkende autodealers in Nederland. Wij kunnen de kwaliteit altijd garanderen omdat elke auto wordt geïnspecteerd op 150 verschillende punten.

Op het moment dat wij een auto aanbieden zijn wij nog niet de eigenaar, maar u koopt de auto uiteindelijk wel van ons. Wij kopen de auto in en leveren deze aan u.

Als je een auto koopt via MrWheelson dan gaat dat via een uitgebreid proces zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Doorgaans duurt het 3 tot 4 weken om een auto af te kunnen leveren. Dit komt doordat de auto geïnspecteerd en getransporteerd moet worden. Ook zorgen we ervoor dat die een Nederlands kenteken krijgt zodat je er ze de weg mee op kunt.

Afleveren komt bij MrWheelson in twee smaken. Je kunt hem afhalen bij een door ons geselecteerde dealer bij jou in de buurt, of hij kan tegen een kleine meerprijs bij jou thuis, het werk of andere lokatie van jouw keuze afgeleverd worden.

Doordat de MrWheelson auto’s jong zijn zit er vaak nog fabrieksgarantie op de auto. Daarnaast sluiten we een garantieverzekering af zodat je het eerste jaar niet voor verrassingen komt te staan. Wil je meer zekerheid? Vaak kun je voor een klein bedrag deze garantie verlengen tot zelfs 24 maanden.

Mocht je, ondanks het feit dat we de auto uitgebreid voor je hebben gecontroleerd, aanspraak willen maken op garantie dan kun je gewoon bij de dealer bij jou in de buurt terecht. Wij zullen je duidelijk instructie geven zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De betaling mag je doen tijdens of net voor de levering. Zodra je de auto hebt besteld dan sturen we je wel een betaalverzoek voor een aanbetaling. Die bedraagt maximaal 15% van de aanschafprijs. Dan weten wij zeker wie je bent, het een serieuze opdracht is en kunnen onze specialisten direct voor je aan de slag. Zodra we die binnen hebben wordt het voertuig defintief gereserveerd, op 150 punten geïnspecteerd, getransporteerd en regelen we het Nederlandse kenteken. De rest van het bedrag mag je eventueel tijdens de overdracht per pin betalen. Mocht de auto tijdens de inspectie trouwens niet voldoen aan onze strenge eisen dan storten we het bedrag direct terug.

Ja hoor, wij ruilen graag je oude auto in. Tijdens de offerteaanvraag kun je de gegevens van jouw oude auto invoeren. Het liefst hebben we er ook een paar foto’s bij en een uitgebreide omschrijving. Dan kunnen we een nauwkeurig bod doen en komen we later niet voor verrassingen te staan. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we vaak erg goede biedingen doen en snel weer een koper vinden voor jouw oude auto.

Bij ons kun je ook per maand betalen. Zowel als particuliere als zakelijke koper. Tijdens de offerteaanvraag kun je jouw wensen kenbaar maken, wij zullen zorgen dat je een aanbod krijgt waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

BOVAG bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.  Door het BOVAG lidmaatschap willen wij aangeven te staan voor vertrouwen, kwaliteit en garantie.