Veel gestelde vragen

MrWheelson FAQ

De MrWheelson inspectie is een inspectie die plaatsvindt tussen het moment dat jij een auto wilt kopen en het moment dat die op transport gaat richting Nederland. De verkoper zal de vragen van de MrWheelson inkoper beantwoorden en eventuele bijzonderheden zullen we met je bespreken.

Wil je 100% zekerheid dan kun je kiezen voor inspectie door een onafhankelijke en goed opgeleide inspecteur die de auto volgens een voorgeschreven protocol op 150 punten zal controleren. Omdat dit extra kosten en tijd met zich meebrengt doen we dit alleen op nadrukkelijk verzoek van de koper. Onze ervaren specialisten zullen dit rapport uitgebreid doorpluizen op zoek naar eventuele zwakke punten.

Nee, we werken samen met een netwerk van betrouwbare autobedrijven in het buitenland waarvan wij de auto’s hier aanbieden inclusief Nederlands kenteken.

Op het moment dat wij een auto aanbieden zijn wij nog niet de eigenaar. Je hebt zelf de keuze of je de auto bij ons wilt kopen of bij de dealer in het buitenland. In het laatste geval kun je bij ons dienstverlening zoals RDW keuring en transport afnemen.

Als je een auto koopt via MrWheelson dan gaat dat via een uitgebreid proces zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Doorgaans duurt het 3 tot 4 weken om een auto af te kunnen leveren. Dit komt doordat de auto geïnspecteerd en getransporteerd moet worden. Ook zorgen we ervoor dat die een Nederlands kenteken krijgt zodat je er ze de weg mee op kunt. Mocht er wachttijd zitten op een auto, bijvoorbeeld vanwege de BAFA regeling, dan start de 3 tot 4 weken op het moment dat de auto is vrijgegeven in het buitenland.

Je hebt de keuze bij MrWheelson om de auto bij de dealer in het buitenland te kopen of bij MrWheelson zelf.

De meeste auto's hebben nog fabrieksgarantie. Mocht die inmiddels verlopen zijn dan wordt de garantie in het eerste geval gegeven door de dealer in het buitenland. Als je hem bij MrWheelson koopt dan verzorgen wij  12 maanden BOVAG garantie.

Wil je meer zekerheid? Vaak kunnen wij voor een klein bedrag tot 24 maanden garantieverzekering aanbieden.

Mocht je, ondanks het feit dat we de auto uitgebreid voor je hebben gecontroleerd, aanspraak willen maken op garantie dan kun je gewoon bij de dealer bij jou in de buurt terecht. Neem contact met ons op als er kosten gemaakt moeten worden die buiten de fabrieksgarantie vallen.

Het moment van betalen is afhankelijk van de dienstverlening die je kiest. Tijdens de bestelling vragen we een aanbetaling. Die storten we terug als een auto niet beschikbaar blijkt te zijn.

Als je de auto koopt bij MrWheelson dan betaal je de auto bij aflevering. Als je de auto koopt bij de dealer in het buitenland dan moet de aankoopsom volledig voldaan zijn op het moment dat de auto op transport gaat.

 

Ja hoor, wij gaan ook een koper vinden voor je huidige auto. Tijdens de offerteaanvraag kun je de gegevens van jouw oude auto invoeren. Het liefst ontvangen we ook een paar foto’s en een uitgebreide omschrijving. Dan kunnen we onze inkopers een nauwkeurig bod laten doen en komen we later niet voor verrassingen te staan. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we vaak erg goede biedingen doen en snel weer een koper vinden voor jouw oude auto.

Bij ons kun je ook per maand betalen. Zowel als particuliere als zakelijke koper. Tijdens de offerteaanvraag kun je jouw wensen kenbaar maken, wij zullen zorgen dat je een aanbod krijgt waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

BOVAG bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.  Door het BOVAG lidmaatschap willen wij aangeven te staan voor vertrouwen, kwaliteit en garantie. Als je de auto koopt bij MrWheelson dan ontvang je van ons BOVAG garantie op de auto die je koopt. Als je de auto koopt bij de dealer in het buitenland en alleen onze dienstverlening afneemt, dan ontvang je BOVAG garantie op onze dienstverlening.

9.4

100% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Gerry uit Hem

Ik was op zoek naar een Skoda Enyaq met het grotere accupakket. Aangezien MrWheelson veel uit Duitsland importeerde (las ik op de site) en Duitse auto's vaak netjes zijn uitgevoerd qua opties (zeg maar zeer netjes) heb ik de stoute schoenen aangetrokken en,... ze zitten als gegoten. Uiteraard een...

H. Zwiers uit De Krim

Ik was eerst nog wel huiverig omdat online nog wel eens het 1 en ander fout maar alles ging prima en volgens afspraak ik kan dan ook Mr Wheelson aanbevelen alles keurig geregeld

Sylvie uit Harderwijk

Ik was opzoek naar een specifieke auto in een specifieke kleur. MrWheelson (Leon) heeft mij perfect geholpen en ondanks dat er een aantal auto’s net verkocht waren waar ik interesse in had bleef Leon doorzoeken en contact houden zonder dat hij wist of ik daadwerkelijk een auto zou kopen. Dus de...

Auto recensies, nieuws & advies van MrWheelson

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur

WhatsApp

+31854012905

Facebook met MrWheelson

Messenger

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl