Veel gestelde vragen

MrWheelson FAQ

De MrWheelson inspectie is een inspectie die plaatsvindt tussen het moment dat jij een auto wilt kopen en het moment dat die op transport gaat richting Nederland. De verkoper zal de vragen van de MrWheelson inkoper beantwoorden en eventuele bijzonderheden zullen we met je bespreken.

Nee, we werken samen met een netwerk van betrouwbare autobedrijven in het buitenland waarvan wij de auto’s hier aanbieden inclusief Nederlands kenteken.

Op het moment dat wij een auto aanbieden zijn wij nog niet de eigenaar. Je hebt zelf de keuze of je de auto bij ons wilt kopen of bij de dealer in het buitenland. In het laatste geval kun je bij ons dienstverlening zoals RDW keuring en transport afnemen.

Als je een auto koopt via MrWheelson dan gaat dat via een uitgebreid proces zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Doorgaans duurt het 4 tot 5 weken om een auto af te kunnen leveren. Dit komt doordat de auto geïnspecteerd en getransporteerd moet worden. Ook zorgen we ervoor dat die een Nederlands kenteken krijgt zodat je er ze de weg mee op kunt. 

Je hebt de keuze bij MrWheelson om de auto bij de dealer in het buitenland te kopen of bij MrWheelson zelf.

De meeste auto's hebben nog fabrieksgarantie. Mocht die inmiddels verlopen zijn dan wordt de garantie in het eerste geval gegeven door de dealer in het buitenland. Als je hem bij MrWheelson koopt dan verzorgen wij  12 maanden BOVAG garantie.

Mocht je, ondanks het feit dat we de auto uitgebreid voor je hebben gecontroleerd, aanspraak willen maken op garantie dan kun je gewoon bij de dealer bij jou in de buurt terecht. Neem contact met ons op als er kosten gemaakt moeten worden die buiten de fabrieksgarantie vallen.

Het moment van betalen is afhankelijk van de dienstverlening die je kiest. Tijdens de bestelling vragen we een aanbetaling. Die storten we terug als een auto niet beschikbaar blijkt te zijn.

De volledige aankoopsom moet voldaan zijn op het moment dat de auto op transport gaat. Als je een auto least via MrWheelson dan schieten wij hem voor.

 

Ja hoor, wij gaan ook een koper vinden voor je huidige auto. Tijdens de offerteaanvraag kun je de gegevens van jouw oude auto invoeren. Het liefst ontvangen we ook een paar foto’s en een uitgebreide omschrijving. Dan kunnen we onze inkopers een nauwkeurig bod laten doen en komen we later niet voor verrassingen te staan. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we vaak erg goede biedingen doen en snel weer een koper vinden voor jouw oude auto.

Bij ons kun je ook per maand betalen. Zowel als particuliere als zakelijke koper. Tijdens de offerteaanvraag kun je jouw wensen kenbaar maken, wij zullen zorgen dat je een aanbod krijgt waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

BOVAG bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.  Door het BOVAG lidmaatschap willen wij aangeven te staan voor vertrouwen, kwaliteit en garantie. Als je de auto koopt bij MrWheelson dan ontvang je van ons BOVAG garantie op de auto die je koopt. Als je de auto koopt bij de dealer in het buitenland en alleen onze dienstverlening afneemt, dan ontvang je BOVAG garantie op onze dienstverlening.

9.3

98% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905