Vind hier je volgende auto

375 Audi A6 - 2022 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Audi A6 40 TDI importeren

Audi A6 40 TDI

  • 06-2022
  • 45.900 km
  • 204 pk
  • Diesel
  • Automaat
  • Sedan

Occasion Audi A6 importeren

De Audi A6 is een luxevoertuig dat staat voor elegantie, prestaties en geavanceerde technologie. Ontworpen voor zowel comfort als dynamiek, biedt de A6 een evenwichtige rijervaring die zowel ontspannen cruisen als sportief rijden ondersteunt. De buitenkant van de A6 kenmerkt zich door strakke lijnen en een kenmerkende grille, die bijdragen aan een moderne en verfijnde uitstraling.

Onder de motorkap biedt de A6 een reeks krachtige motoren, variërend van efficiënte viercilinders tot meer krachtige V6- en V8-opties, sommige met mild-hybride technologie. Deze motoren zijn gekoppeld aan een soepele automatische transmissie en, afhankelijk van het model, Quattro vierwielaandrijving voor betere grip en stabiliteit.

Het interieur van de A6 is een toonbeeld van luxe en comfort. Hoogwaardige materialen zoals leer, hout en metaal worden gebruikt om een stijlvolle en uitnodigende cabine te creëren. De stoelen bieden uitstekende ondersteuning en comfort, zelfs op langere ritten. Audi's nieuwste MMI-infotainmentsysteem, met zijn dubbele touchscreen en intuïtieve interface, staat centraal in het dashboard.

De A6 is ook uitgerust met een scala aan geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen, zoals adaptieve cruise control, lane assist, en een 360-graden camera, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele rijervaring.

Tot slot biedt de A6 een uitstekende combinatie van luxe, technologie en prestaties, wat het een populaire keuze maakt onder kopers die op zoek zijn naar een premium sedan. Met zijn evenwichtige aanpak in ontwerp, comfort en rijgedrag, blijft de Audi A6 een toonaangevende speler in zijn segment.

Waarom is het importeren van een Audi A6 occasion via MrWheelson interessant?

Hier zijn enkele redenen waarom het kiezen van MrWheelson voor de import van een Audi A6 zo interessant is:

Exclusieve selectie

Bij MrWheelson hebben we toegang tot een uitgebreide en exclusieve selectie van Audi A6 occasions uit heel Europa. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot het lokale aanbod, maar de perfecte A6 kunt vinden die aan al jouw wensen en specificaties voldoet.

Transparantie en betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat het importeren van een auto spannend, maar soms ook overweldigend kan zijn. Daarom zorgen wij voor volledige transparantie gedurende het gehele proces. Van de geschiedenis van de auto tot de uiteindelijke kosten, bij MrWheelson krijg je duidelijke en eerlijke informatie.

Professionele controles

Wij garanderen dat jouw toekomstige auto in topconditie is, met een duidelijk inzicht in onderhoudshistorie en eventuele eerdere schades.

Gepersonaliseerde financiering en leasingopties

MrWheelson biedt flexibele financierings- en leasingopties, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en budget. Dit maakt het bezit van een Audi A6 toegankelijker en betaalbaarder.

Zorgeloze importservice

Wij nemen alle administratie en logistiek rondom de import van jouw Audi A6 voor onze rekening. Van het papierwerk tot de transport, wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe auto moeiteloos voor je deur wordt afgeleverd.

After-sales support

Ook na de aankoop staan wij voor je klaar. Ons team is beschikbaar voor eventuele vragen of ondersteuning na de aankoop van je Audi A6.

Kies voor gemak, zekerheid en kwaliteit. Kies voor het importeren van jouw Audi A6 occasion via MrWheelson. Begin vandaag nog met het verkennen van jouw opties en stap binnenkort in de A6 van je dromen!

Audi A6 importeren

Een tweedehands Audi A6 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Audi A6 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905