Vind hier je volgende auto

530 Audi A6 - Benzine occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Audi A6 45 TFSI importeren

Audi A6 45 TFSI

  • 09-2019
  • 49.183 km
  • 245 pk
  • Benzine
  • Automaat
  • Sedan

Occasion Audi A6 importeren

In totaal rijden er inmiddels bijna 35 duizend exemplaren van de A6 in Nederland rond. Rond 2006 was de A6 op zijn hoogtepunt. In die jaren werden er rond de 4 duizend exemplaren per jaar van de A6 verkocht. De laatste jaren is dat door de populariteit van de crossovers teruggezakt naar rond de duizend exemplaren per jaar.

Bijna één op de drie Audi A6 modellen die je in Nederland ziet rondrijden is als occasion afgeleverd hier. Deze hebben een eerste toelating gehad in het buitenland. Een groot deel hiervan is geïmporteerd uit Duitsland. De reden om een gebruikte Audi A6 uit Duitsland te importeren is enerzijds het prijsvoordeel wat hier op te behalen is en anderzijds het verschil in uitrusting. De gemiddelde A6 occasion in Duitsland heeft veel meer opties. De kans dat een auto uit Duitsland voorzien is van een panorama dak, virtual cockpit, een S-Line en Pro-Line pakket en een zwaardere motor, is een stuk groter dan bij een exemplaar wat in Nederland nieuw op kenteken is gezet.

Een tweedehands Audi A6 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Audi A6 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905