Vind hier je volgende auto

5 Bentley Flying Spur - 2020 occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Bentley Flying Spur importeren

De Bentley Flying Spur ging eerst door het leven als Bentley Continental Flying Spur. Het was de vierdeurs versie van de Continental GT Coupé. In 2013 deed de tweede generatie afstand van de Continental naam, om de Flying Spur beter te promoten. De twee blijven echter wel hetzelfde platform gebruiken.

Onder de motorkap kun je kiezen uit een V8 of V12 motor. Deze leveren een vermogen van 500 tot 625 pk (twin-turbo 6,0-liter W12).

De Flying Spur kreeg in 2019 een nieuw jasje, maar zijn kernwaarden blijven ongewijzigd: weldadige luxe en comfort. Met een lengte van 5,3 meter en een gewicht van 2437 kilo is hij nóg ruimer en comfortabeler.

De 6,0-liter W12 met 635 pk is al bekend. Hiermee vliegt hij binnen 3,8 seconden van de 0 naar de 100 km per uur en je kunt zelfs doortrappen tot 333 km per uur! Maar dat is niet het enige bijzondere, wat dacht je van de volgende bijzondere details: Crystal Star Matrix LED lampen, negentien(!) speakers, onmiskenbare achterlichten, meesturende achteras en het Flying B-logo dat op de motorkap pronkt geeft nu zelfs licht!

Een tweedehands Bentley Flying Spur importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Bentley Flying Spur occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905