Vind hier je volgende auto

119 Ferrari occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Ferrari Roma importeren

Ferrari Roma

 • 03-2022
 • 42.000 km
 • 620 pk
 • Benzine
 • Automaat
 • Coupé
Tweedehands Ferrari Roma importeren

Ferrari Roma

 • 04-2021
 • 4.200 km
 • 620 pk
 • Benzine
 • Automaat
 • Coupé
Tweedehands Ferrari Roma importeren

Ferrari Roma

 • 03-2021
 • 6.200 km
 • 620 pk
 • Benzine
 • Automaat
 • Coupé
Tweedehands Ferrari Portofino importeren

Ferrari Portofino

 • 05-2020
 • 10.500 km
 • 599 pk
 • Benzine
 • Automaat
 • Cabriolet

Occasion Ferrari importeren

Het merk Ferrari is zo sterk dat het concern op jaarbasis een significant deel van het rendement haalt uit de verkoop van Ferrari merchanidise. Het merk is in 1929 niet opgericht als autofabrikant, maar als raceteam. Onder de gepassioneerde leiding van Enzo Ferrari wist het merk op te klimmen als het iconische sportauto merk wat het tegenwoordig is. Zes jaar voor de oprichting is Enzo als testcoureur bij het andere Italiaanse merk Alfa Romeo gestart als testcoureur.

De roots van het merk Ferrari liggen in Modena, in de jaren '40 is het bedrijf verhuisd naar Maranello. Beide plaatsen komen terug in de typebenamingen van de Ferrari modellen. Er zit sowieso veel betekenis aan de namen die Ferrari in de jaren aan de verschillende modellen gaf. De modelnamen die opgebouwd waren uit cijfers waren vaak een samenvoeging van het aantal cilinders en bijvoorbeeld de motorinhoud. Zo zit in de Ferrari 308 een 3.0 liter V8 motor.

Ferrari is een automerk dat wereldwijd bekend staat om zijn bijzondere en prestigieuze kenmerken. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom Ferrari bijzonder is:

Prestaties

Ferrari-auto's zijn synoniem aan topprestaties. Het merk heeft een lange geschiedenis in de autosport, met talloze overwinningen in Formule 1-races en andere motorsportevenementen. De motoren van Ferrari zijn krachtig en bieden indrukwekkende snelheden en acceleratie. Het gevoel van snelheid en controle dat je krijgt tijdens het rijden in een Ferrari is uniek en opwindend.

Technologische innovatie

Ferrari staat bekend om zijn voortdurende inzet voor technologische vooruitgang. Het merk investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën te integreren in hun auto's. Dit omvat zaken als geavanceerde aerodynamica, koolstofvezelconstructie en geavanceerde ophangingssystemen om de prestaties en handling te verbeteren.

Design

Het design van een Ferrari is een kunstwerk op zich. De auto's hebben een kenmerkend en aantrekkelijk ontwerp dat direct herkenbaar is. De opvallende rode carrosseriekleur, de prachtige rondingen en de gestroomlijnde vormen dragen bij aan de visuele aantrekkingskracht van een Ferrari.

Exclusiviteit

Ferrari houdt de productieaantallen bewust laag om de exclusiviteit van hun auto's te waarborgen. Dit betekent dat het bezitten van een Ferrari een statussymbool is en dat de vraag vaak groter is dan het aanbod, wat de waarde van de auto's hoog houdt.

Erfgoed

Ferrari heeft een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1939. Het merk heeft legendarische auto's geproduceerd, zoals de Ferrari 250 GTO, die wordt beschouwd als een van de meest waardevolle auto's ter wereld. De erfenis van Ferrari in de autosport is ook buitengewoon, met vele kampioenschappen en iconische momenten.

Emotie en passie

Ferrari roept sterke emoties en passie op bij autoliefhebbers. Het geluid van een Ferrari-motor, het gevoel van acceleratie en de totale rijervaring zijn onvergetelijk en inspireren een diepe liefde voor autorijden.

Exclusieve klantenervaring

Eigenaren van een Ferrari worden vaak betrokken bij een exclusieve gemeenschap. Ze hebben toegang tot speciale evenementen, zoals Ferrari Challenge-races en eigenarenbijeenkomsten. Ferrari biedt ook rijtrainingen aan om ervoor te zorgen dat eigenaren het maximale uit hun auto's halen.

Al met al maakt het samenspel van prestaties, technologische excellentie, uniek design, exclusiviteit, rijke geschiedenis en passie voor autorijden Ferrari tot een van de meest bijzondere en begeerde automerken ter wereld. Het bezitten van een Ferrari is voor velen een droom die symbool staat voor succes en de liefde voor autosport.

Waarom is het importeren van een Ferrari occasion interessant?

Het importeren van een Ferrari occasion kan om verschillende redenen interessant zijn. Ten eerste kan het prijsvoordeel bieden, omdat de kosten in sommige gevallen lager kunnen zijn dan het kopen van dezelfde auto op de binnenlandse markt. Dit kan te wijten zijn aan valutaverschillen, belastingvoordelen en marktomstandigheden.

Daarnaast biedt het importeren van een Ferrari occasion u toegang tot een bredere variëteit aan opties en modellen die mogelijk niet lokaal beschikbaar zijn. Dit is vooral relevant als u op zoek bent naar een specifiek model of specificaties die zeldzaam zijn in uw eigen land.

Soms hebben geïmporteerde occasions ook een lagere kilometerstand dan vergelijkbare auto's op de binnenlandse markt, wat kan resulteren in een beter onderhouden voertuig.

Fiscale overwegingen kunnen ook een rol spelen, aangezien de belastingwetgeving per land verschilt en u mogelijk belastingvoordelen kunt behalen door een auto uit het buitenland te importeren.

Ten slotte kan het bezitten van een geïmporteerde Ferrari een gevoel van exclusiviteit met zich meebrengen, omdat u een auto heeft die uniek is in uw regio, wat aantrekkelijk kan zijn voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Het is echter belangrijk om op te merken dat het importeren van een auto uit het buitenland ook uitdagingen met zich kan meebrengen, zoals administratieve procedures, transportkosten en mogelijke taalbarrières. Grondig onderzoek en eventueel juridisch advies zijn aanbevolen voordat u besluit een Ferrari occasion te importeren.

Ferrari importeren

Een tweedehands Ferrari importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Ferrari occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905