Vind hier je volgende auto

12.389 Ford occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Ford Fiesta Trend importeren

Ford Fiesta Trend

 • 12-2020
 • 55.242 km
 • 75 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • Sedan
Tweedehands Ford Fiesta Trend importeren

Ford Fiesta Trend

 • 05-2021
 • 67.000 km
 • 75 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • Sedan
Tweedehands Ford Fiesta Trend importeren

Ford Fiesta Trend

 • 12-2020
 • 41.000 km
 • 75 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • Sedan
Tweedehands Ford Fiesta Trend importeren

Ford Fiesta Trend

 • 04-2021
 • 49.990 km
 • 75 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • Hatchback

Occasion Ford importeren

Het automerk Ford is bijzonder om verschillende redenen, waaronder:

Historische betekenis

Ford heeft een diepgewortelde historische betekenis in de autowereld, voornamelijk dankzij Henry Ford. In 1908 introduceerde Ford de legendarische Model T, die vaak wordt beschouwd als de eerste auto die betaalbaar was voor de gemiddelde Amerikaanse consument. Dit bracht de massaproductie in een stroomversnelling en veranderde de manier waarop auto's werden gemaakt en gekocht.

Innovatie in massaproductie

Ford is beroemd om zijn innovaties op het gebied van massaproductie. De introductie van de lopende band in de productie van auto's in 1913 verlaagde de productiekosten aanzienlijk en maakte auto's toegankelijker voor een breder publiek. Deze revolutionaire aanpak in productieprocessen heeft de industrie gevormd en heeft bijgedragen aan de democratisering van mobiliteit.

Iconische modellen

Ford heeft talloze iconische modellen voortgebracht die de test der tijd hebben doorstaan. Naast de Model T staat de Ford Mustang centraal in de Amerikaanse autogeschiedenis als een van de meest populaire en invloedrijke sportwagens aller tijden. De Mustang is een symbool van kracht, stijl en de Amerikaanse autodroom.

Diversiteit in voertuigen

Wat Ford bijzonder maakt, is het brede scala aan voertuigen dat het aanbiedt. Het bedrijf produceert niet alleen personenauto's, maar ook vrachtwagens, SUV's en bedrijfsvoertuigen zoals de Ford F-150, Ford Explorer, Ford Fiesta, Ford Kuga en Ford Puma, die elk verschillende doelgroepen aanspreken.

Technologische vooruitgang

Ford heeft geïnvesteerd in geavanceerde technologieën om de veiligheid en het comfort van zijn voertuigen te verbeteren. Dit omvat functies zoals adaptieve cruisecontrol, lane-keeping assist, automatisch noodremmen en geavanceerde infotainmentsystemen zoals het SYNC-platform.

Elektrificatie

Als reactie op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke voertuigen heeft Ford geïnvesteerd in elektrificatie. De Ford Mustang Mach-E is een opvallend voorbeeld van een volledig elektrische SUV die kracht combineert met emissievrije mobiliteit. Ford heeft aangekondigd dat het tegen 2030 volledig elektrisch wil zijn in Europa, wat laat zien dat het merk zich inzet voor duurzaamheid.

Wereldwijde aanwezigheid

Ford heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid en opereert in verschillende landen over de hele wereld. Deze wereldwijde aanwezigheid heeft bijgedragen aan het wereldwijde succes en de erkenning van het merk.

In essentie is Ford bijzonder vanwege zijn rijke geschiedenis, baanbrekende innovaties, iconische modellen en voortdurende aanpassing aan de veranderende behoeften van consumenten en de evolutie van de auto-industrie. Het is een merk dat diep geworteld is in de autogeschiedenis en dat blijft evolueren om relevant te blijven in de moderne wereld van mobiliteit.

Waarom is het importeren van een Ford occasion interessant?

Het importeren van een Ford occasion kan een aantrekkelijke optie zijn om verschillende redenen. Een van de meest voor de hand liggende voordelen is het potentiële prijsvoordeel. Auto's hebben verschillende prijzen in verschillende landen, afhankelijk van factoren zoals wisselkoersen, belastingen en lokale marktomstandigheden. Dit betekent dat je soms een Ford occasion kunt vinden die aanzienlijk goedkoper is dan een vergelijkbaar voertuig op de lokale markt. Het kan aanzienlijke besparingen opleveren.

Een andere reden om een Ford occasion te importeren, is de beschikbaarheid van specifieke modellen. Het kan zijn dat het model of de configuratie die je zoekt niet direct beschikbaar is op de lokale markt. Door te importeren, kun je toegang krijgen tot precies het type auto dat je wilt, zelfs als het niet lokaal wordt aangeboden.

Daarnaast kan het importeren van een Ford occasion betekenen dat je een auto krijgt met een lagere kilometerstand. Soms hebben geïmporteerde voertuigen minder kilometers gereden dan vergelijkbare lokale auto's, wat kan resulteren in een auto die in betere staat verkeert en minder slijtage heeft.

Voor liefhebbers van zeldzame of vintage modellen kan importeren de enige manier zijn om hun droomauto te vinden. In sommige landen kunnen oudere auto's beter bewaard zijn gebleven vanwege het klimaat of de rijomstandigheden, waardoor ze in een betere staat verkeren dan vergelijkbare lokale voertuigen.

Tenslotte kunnen mensen ervoor kiezen om een Ford occasion te importeren als ze op zoek zijn naar luxere of speciale uitvoeringen die niet lokaal beschikbaar zijn. Dit geldt met name voor modellen zoals de Ford Mustang of Ford Bronco, waarvoor verschillende uitvoeringen en speciale edities beschikbaar kunnen zijn in andere landen.

Het is echter van cruciaal belang op te merken dat het importeren van een auto enkele uitdagingen met zich mee kan brengen. Hierbij moet je denken aan het regelen van de juiste documentatie, inklaring, en het voldoen aan lokale regelgeving en veiligheidsnormen. Daarom is het essentieel om grondig onderzoek te doen en mogelijk juridisch advies in te winnen voordat je besluit een Ford occasion te importeren om ervoor te zorgen dat het een haalbare en kosteneffectieve optie is voor jouw situatie.

Ford importeren

Een tweedehands Ford importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Ford occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905