Vind hier je volgende auto

1 Jeep Cherokee - 2019 occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Jeep Cherokee importeren

Ja, de Jeep Cherokee, een Sport Utility Vehicle (SUV), stamt alweer uit 1974. Inmiddels bestaan er dan ook 5 generaties, met de meest recente generatie uit 2014. En die meest recente generatie was een radicale omslag voor Jeep. Het model brak met een reeks typische Cherokee-kenmerken, zoals het front. Het idee was om een bredere doelgroep aan te spreken. Dit werd echter algauw herstelt na meerdere facelifts. In 2019 werd onder andere de voorkant weer wat traditioneler gemaakt.

Leuk feitje: De Jeep Cherokee is vernoemd naar een Cherokee-stam (Noord-Amerikaanse Indianen).

Met vier verschillende uitrustingen is de keuze genoeg, je hebt de Longitude, Latitude, Trailhawk en Limited. Ook zijn ze beschikbaar als 4x4 of 4x2, behalve de Trailhawk, die is alleen beschikbaar als 4x4.

De Longitude is de basisuitvoering met onder andere 17” stalen wielen, U Connect 5.0” touchscreen radio, stoffen bekledingen, en een automatische transmissie met 9 snelheden. De Latitude, het middenmodel, voegt daar onder andere lichtmetalen wielen aan toe. Het topmodel is de Limited, met lederen bekledingen en een U Connect 8.4” touchscreen infotainment systeem. Vanaf 2019 is er ook nog de Cherokee Overland.

Een tweedehands Jeep Cherokee importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Jeep Cherokee occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905