Vind hier je volgende auto

8 Jeep Grand Cherokee - 2024 occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Jeep Grand Cherokee importeren

Zoals de naam het al wel aangeeft, is de Jeep Grand Cherokee de grote SUV broer van de Jeep Cherokee. Het model kent 4 generaties: ZJ (1993-1998), WJ (1999–2004), WK (2005-2010) en WK2 (vanaf 2011). Deze laatste generatie kreeg in 2014 nog een facelift met nieuwe koplampen, achterlichten en bumpers. Gelukkig staat er binnenkort een geheel nieuwe generatie op ons te wachten!

Concurrentie ziet de Grand Cherokee vooral in de BMW X5, Mercedes GLE en de Land Rover Range Rover.

Populaire uitvoeringen van de Grand Cherokee zijn de Limited en de Overland. De Overland heeft onder andere Nappa lederen stoelen, een panoramisch maandak en 20” lichtmetalen wielen. 

Voor mensen die liever op de weg blijven is er ook de Summit-uitvoering. Deze staat in het teken van luxe, met lederen bekleding in verschillende kleuren, naar keuze luxe nappaleder en ook kan het dashboard met leer worden bekleed. Echter, bij elke uitvoering zijn de prestaties om van te smullen en zul je verstelt staan van het comfort en de gebruiksmogelijkheden.

Een tweedehands Jeep Grand Cherokee importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Jeep Grand Cherokee occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905