Vind hier je volgende auto

79 Land Rover Discovery Sport - 2020 occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Land Rover Discovery Sport importeren

Het Discovery Sport submerk wordt sinds 2014 geproduceerd als vervanger van de Freelander. De Discovery Sport is de compactere versie van de grotere Discovery. Het is nog steeds een grote SUV, met een 2.0 dieselmotor en vierwielaandrijving. Ook heb je de keuze uit een 5 of 7 persoonswagen, al is de 5-zits wat effciënter. Twee jaar na introductie werd de Discovery Sport zelfs het bestverkochte Land Rover model!

Deze wagen kan een aanhanger trekken tot wel 2200 kilogram en de topsnelheid ligt op 180 km per uur. De laadruimte is ook ruim: standaard 981 liter, wat vergroot kan worden tot bijna 1700 liter.

In 2019 werd de Discovery Sport vervolgens voorzien van een update. Hij staat nu ook op een nieuw platform om ruimte te kunnen maken voor plug-in techniek.

De Audi Q5, BMW X3, Volvo XC60 en de Mercedes-Benz GLC zijn geduchte concurrenten voor de Discovery Sport. Hoewel het lastig is om hier tussen te komen, onderscheidt de Discovery Sport zich in flexibiliteit. Als een van de weinige in deze klasse is hij beschikbaar met 7 zitplaatsen. Het is daarom ook echt een familie auto en de personen op de achterbank komen niks te kort.

De Discovery Sport is zeer geschikt als vakantie auto, voor kinderstoelen of voor het vervoeren van grote objecten wanneer de achterbank is ingeklapt.

Een tweedehands Land Rover Discovery Sport importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Land Rover Discovery Sport occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905