Vind hier je volgende auto

419 Land Rover Range Rover Evoque - Diesel occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Land Rover Range Rover Evoque importeren

De Land Rover Range Rover Evoque is een compacte luxe SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd door Land Rover in 2011. Het is een van de meest populaire modellen van het merk en staat bekend om zijn stijlvolle design, hoogwaardige materialen en uitstekende off-roadcapaciteiten.

Hier zijn enkele kenmerken en specificaties van de Range Rover Evoque:

Design

De Range Rover Evoque heeft een opvallend en modern ontwerp met strakke lijnen en een kenmerkende zwevende daklijn. Het is beschikbaar in zowel 3-deurs als 5-deurs carrosserievarianten.

Luxe interieur

Het interieur van de Evoque is stijlvol en luxe, met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het beschikt over geavanceerde technologie, zoals touchscreen-infotainmentsystemen en premium audiosystemen.

Aandrijfopties

De Evoque wordt aangeboden met verschillende aandrijfopties, waaronder benzinemotoren, dieselmotoren en plug-in hybride aandrijflijnen. Dit geeft kopers de mogelijkheid om te kiezen voor de motor die het beste past bij hun behoeften en voorkeuren.

Off-roadcapaciteiten

Hoewel de Evoque een compacte SUV is, heeft hij nog steeds indrukwekkende off-roadcapaciteiten dankzij het geavanceerde vierwielaandrijvingssysteem van Land Rover. Dit maakt het een geschikte keuze voor mensen die af en toe off-road avonturen willen beleven.

Technologische functies

De Range Rover Evoque is uitgerust met een reeks geavanceerde technologische functies, waaronder adaptieve cruisecontrol, automatische noodrem, rijstrookassistentie en parkeerhulp.

Veiligheid

Land Rover heeft veel aandacht besteed aan de veiligheid van de Evoque, en het voertuig is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen om de inzittenden te beschermen.

Aanpasbaarheid

Kopers kunnen de Evoque aanpassen aan hun persoonlijke smaak en behoeften door te kiezen uit verschillende beschikbare optiepakketten en accessoires.

Populariteit

De Range Rover Evoque heeft wereldwijd veel succes en populariteit genoten, mede dankzij zijn aantrekkelijke design en de reputatie van Land Rover op het gebied van luxe en off-roadprestaties.

Waarom is het importeren van een Land Rover Range Rover Evoque occasion interessant?

Het importeren van een Land Rover Range Rover Evoque occasion kan om verschillende redenen interessant zijn, afhankelijk van jouw specifieke situatie en behoeften. Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom mensen ervoor kunnen kiezen om een tweedehands Range Rover Evoque te importeren:

Prijsvoordeel

In sommige gevallen kunnen gebruikte auto's in het buitenland, zoals bijvoorbeeld in landen met lagere belastingtarieven of lagere prijzen voor tweedehandsvoertuigen, aanzienlijk goedkoper zijn dan dezelfde auto's in jouw eigen land. Door te importeren kun je mogelijk geld besparen.

Beschikbaarheid van modellen

Het kan zijn dat bepaalde uitvoeringen, kleuren of specificaties van de Range Rover Evoque die je zoekt, niet beschikbaar zijn in jouw eigen land. Door te importeren kun je toegang krijgen tot een breder scala aan opties.

Zeldzame of unieke modellen

Als je op zoek bent naar een zeldzame of speciale editie van de Range Rover Evoque, kan het zijn dat deze alleen beschikbaar is in bepaalde buitenlandse markten. Importeren kan je de mogelijkheid bieden om precies de auto te vinden die je wilt.

Lagere kilometerstand

Soms hebben tweedehands auto's in bepaalde landen lagere kilometerstanden, wat kan wijzen op minder slijtage en een betere algehele staat van het voertuig.
Specifieke uitrustingsniveaus: Je kunt ervoor kiezen om een importauto te zoeken die is uitgerust met specifieke functies of technologieën die niet standaard worden aangeboden in jouw eigen land.

Belastingvoordelen

In sommige gevallen kunnen er belastingvoordelen zijn bij het importeren van een occasion, zoals lagere invoerrechten of btw-tarieven.

Land Rover Range Rover Evoque importeren

Een tweedehands Land Rover Range Rover Evoque importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Land Rover Range Rover Evoque occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905