Vind hier je volgende auto

2.372 Mercedes-Benz GLC-Klasse occasions beschikbaar voor importeren

Mercedes-Benz GLC-Klasse importeren

Een luxe gezinsauto dat is de Mercedes-Benz GLC. De GLC maakt deel uit van de SUV familie. Een crossover-SUV van middelgroot formaat, waarmee het model genoeg ruimte biedt aan alle behoeften van een gezin. Dankzij het premium interieur, de gestroomlijnde exterieur en indrukwekkende mogelijkheden is de auto perfect voor dagelijks gebruik. Een auto waar je met veel plezier in wilt rijden. Goede alternatieven voor de Mercedes-Benz GLC zijn de Audi Q5 en BMW X3.

In 2016 verving de GLC-Klasse de GLK-Klasse, daarmee is het het SUV alternatief van de C-Klasse geworden. Aan de buitenkant is het karakteristieke SUV front zichtbaar, met een driedimensionale grille en een korte en compacte overhang. De binnenkant heeft veel weg van de GLE, de grote broer van de GLC. Hoewel hij compact oogt, is hij door het riante interieur verrassend ruim van binnen. Het interieur is afgewerkt met metalen details. Naast de grote middenconsole is de auto uitgerust met luxe extra’s.

De Mercedes-Benz GLC is een genot om in te rijden. De techniek van de GLC is gebaseerd op de populaire C-klasse. Je voelt je gegarandeerd veilig in deze auto, dit is mede dankzij het vierwielaandrijving systeem. Als de auto slipt wordt dit automatisch gecorrigeerd. De Crosswind assistent houd je auto stevig op de weg bij hoge snelheid en veel wind. Het preventiesysteem houdt de weg voor je in de gaten en waarschuwt je voor mogelijke gevaren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, met deze auto kom je soepel,comfortabel en veilig van A naar B!

In het occasion aanbod van MrWheelson vind je meer dan 20000+ Mercedes-Benz occasions, beschikbaar voor import. Daarmee is er voor elk budget wel een mooie tweedehands auto te vinden.

Een tweedehands Mercedes-Benz GLC-Klasse importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Mercedes-Benz GLC-Klasse occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905