Vind hier je volgende auto

1.073 Mercedes-Benz GLE-Klasse occasions beschikbaar voor importeren

Mercedes-Benz GLE-Klasse importeren

De GLE-Klasse van Mercedes is een SUV afgeleid van de E-Klasse, zoals de naam al doet vermoeden. Hij zit daarmee tussen de GLS- en GLC-Klasse in. In 2015 kwamen er twee varianten op de markt: de GLE SUV en de GLE Coupé. Deze lijken sterk op elkaar, maar bij de Coupé heb je de mogelijkheid om de auto in te stellen voor verschillende omstandigheden, bijvoorbeeld sportief rijden of juist comfortabel off-road.

Begin 2019 werd de huidige generatie op de markt gebracht. Uiteraard beschikt deze over de nieuwste technologieën én kent deze nieuwe generatie meer ruimte. Voor het eerst kan de GLE ook worden geleverd met drie zitrijen.

De nieuwe generatie van de GLE-Klasse beschikt over de nieuwste en belangrijkste innovaties. Hij is daarmee oplettender, intelligenter en attenter dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan het E-Active Body Control, actieve file assistent, dodehoekassistent, afslagfunctie, 4Matic-vierwielaandrijving, zitcomfort en de nieuwste generatie van het multimediasysteem MBUX. Ook levert het aerodynamische design een bijdrage aan het lagere verbruik.

Verder is hij leverbaar met nieuwe motoren, de benzine 450 4Matic (367+22pk) en de diesel 300 4Matic (245pk). Daarnaast zijn er nog steeds de diesel 350 4Matic (272pk) en de diesel 400 4Matic (330pk).

Een tweedehands Mercedes-Benz GLE-Klasse importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Mercedes-Benz GLE-Klasse occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905