Vind hier je volgende auto

194 Opel Astra - Hybride Benzine occasions beschikbaar voor importeren

Opel Astra importeren

Ben je op zoek naar een comforabele, maar zuinige gezinsauto? Dan is de Opel Astra misschien iets voor jou! De achterbank en kofferbank bieden voldoende ruimte voor bagage en passagiers. Voorin is een navigatiesysteem met groot touchscreen te vinden. Deze auto is verkrijgbaar als hatchback, sedan en stationwagen. De auto onderscheidt zich met gebruikersgemak en een standaard uitrusting, die compleet te noemen is.

De Opel Astra komt in vier uitvoeringen. Edition, Business Edition, Elegance en Ultimate. Tot de standaarduitrusting behoort o.a. cruise control, licht-en regensensoren, parkeersensoren achter, en een infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen.

Deze versie is tevens voorzien van Apple CarPlay-ondersteuning, een lederen bekleed stuurwiel met knoppen en bedienbare elektrische zijruiten. Ook de mogelijkheden op het gebied van comfort en veiligheid zijn verder verbeterd. 

De trofeeënkast van de Astra wordt voller en voller. Helemaal vooraan staat de ‘Zakenauto van het jaar 2018’ trofee. Schuin rechts daarachter de ‘Trekauto van het jaar 2016’ award voor de Astra met de 150 pk 1.4i turbo motor.

Links staat nog een award, de Astra werd in 2011 namelijk verkozen tot de ‘Lease auto van het jaar’. Ergens achterin staan nog twee kleine awards de verstoppen van de eerste serie ‘1992 – Semperit Irish Car of the Year’ en in 1994 en 1995 werd de auto gekozen tot ‘South African Car of the Year’.

Een tweedehands Opel Astra importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Opel Astra occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905