Vind hier je volgende auto

1939 Opel Grandland X occasions beschikbaar voor importeren

Opel Grandland X importeren

De Opel Grandland X is een moderne auto. De auto heeft tevens wat weg van een terreinwagen. Ook heeft deze SUV een degelijk interieur en exterieur en is ondanks zijn omvang een ruimte auto te noemen. Daardoor is deze persoonsauto ook comfortabel voor de passagiers achterin. Ondanks het design is de auto nog niet de meest avontuurlijke auto in zijn segment. Er bestaat namelijk nog geen uitvoering met vierwielaandrijving. Tevens is niet iedereen weg van de standaard 1.2 liter motor, maar in 2018 is er een versie op de markt gekomen met  een 1.6 liter motor die 50 pk meer levert. 

De Grandland X bestaat sinds 2017. Niet alles aan de auto is volledig Duits, de motor en het onderstel komen namelijk uit Frankrijk. Echter merk je daar niks van want op alle vlakken heeft deze auto duidelijk zijn eigen identiteit. Het stuur is groter, de vering stugger, het interieur is rustiger en de extra opties zijn veel uitgebreider. Niet te vergelijken met auto's van Franse afkomst. 

Modellen:

Grandland X
Grandland X Hybride

Een tweedehands Opel Grandland X importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Opel Grandland X occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905