Vind hier je volgende auto

20 Opel Mokka - 1.5 CDTI occasions beschikbaar voor importeren

Opel Mokka importeren

Het is lang geleden dat Opel alleen nog maar stationwagons, sedans en hatchbacks in het programma had. Inmiddels bestaan de verkopen voor een groot deel uit crossovers.

De Opel mokka kwam in 2012 op de markt en stond tot en met 2016 in de showroom. Dat was het moment voor een grote facelift waarbij die stoerdere looks kreeg. En bij een nieuw look hoort een nieuwe naam. vanaf 2016 ging de Mokka als Mokka X door het leven.

Hoewel de Mokka een erg stoere uitstraling heeft en jou het gevoel geeft dat je er alle zandwegen en heuvels mee kunt trotseren, ontbeert bij de meeste uitvoeringen de 4WD.

Koop je dus een Mokka om het onverharde terrein op te zoeken en hem mee te nemen naar de wintersport, dan zul je specifiek op zoek moeten gaan naar een 4x4 uitvoering.

De Opel Mokka is leverbaar met een elektrische motor. Deze is in Nederland een groot succes. De techniek wordt gedeeld met de Opel Corsa-e, Citroen eC4, Peugeot e-2008 / e-208.

Een tweedehands Opel Mokka importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Opel Mokka occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905