Vind hier je volgende auto

20 Porsche 911 - 2020 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Porsche 911 Cabrio importeren

Porsche 911 Cabrio

  • 05-2020
  • 5.172 km
  • 511 pk
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • Cabriolet

Occasion Porsche 911 importeren

De Porsche 911: Een Icoon van Prestatie en Stijl

Het begin van een legende

De Porsche 911, geïntroduceerd in 1963, begon als een droom van Ferdinand Porsche. Dit model was een evolutie van de Porsche 356 en werd al snel een icoon in de autowereld. De 911 onderscheidde zich met zijn unieke design en achterin geplaatste motor, een kenmerk dat tot op heden behouden is gebleven.

Ontwerp en ontwikkeling: Een tijdloze stijl

Het design van de Porsche 911 is opmerkelijk constant gebleven door de jaren heen, met subtiele aanpassingen en moderniseringen. De ronde koplampen, de vloeiende lijnen en de herkenbare achterkant maken de 911 onmiddellijk herkenbaar. Het interieur van de 911 combineert luxe met functionaliteit, waarbij bestuurdersgemak altijd voorop staat.

Technische innovaties: De kracht van prestatie

Door de jaren heen heeft Porsche verschillende technologische vernieuwingen doorgevoerd in de 911. De luchtgekoelde motoren van de vroege modellen hebben plaatsgemaakt voor krachtigere, watergekoelde motoren. Porsche heeft ook geëxperimenteerd met turbocharging, wat resulteerde in modellen zoals de 911 Turbo, bekend om zijn indrukwekkende prestaties.

Racen en prestaties: Een geschiedenis van overwinningen

De Porsche 911 is niet alleen populair onder autoliefhebbers, maar heeft ook een rijke geschiedenis in de autosport. Het model heeft talloze overwinningen behaald in verschillende raceklassen, waaronder de 24 uur van Le Mans. Deze raceprestaties hebben bijgedragen aan de legendarische status van de 911.

Verschillende generaties: Evolutie van een icoon

Van de oorspronkelijke 911 tot de huidige generatie, Porsche heeft altijd vastgehouden aan de kernwaarden van het model, terwijl het toch innoveerde en verbeterde. Elke generatie bracht nieuwe verbeteringen en varianten, zoals de Carrera, GT3, en de GTS, elk met hun eigen unieke kenmerken en specialiteiten.

De toekomst van de 911: Duurzaamheid en innovatie

In het licht van de groeiende focus op duurzaamheid, is Porsche bezig met de ontwikkeling van hybride en elektrische varianten van de 911. Dit toont Porsche's toewijding aan innovatie, terwijl ze trouw blijven aan de erfgoed van het icoon dat de 911 is.

Een blijvend erfgoed

De Porsche 911 blijft een symbool van automotive excellentie, een mix van prestatie, luxe en tijdloze stijl. Het is meer dan alleen een auto; het is een stuk geschiedenis dat blijft evolueren en inspireren. Met elke nieuwe generatie blijft de 911 zijn status als een van de meest gewaardeerde sportauto's in de wereld bevestigen.

Waarom Kiezen voor MrWheelson voor Uw Porsche 911 Occasion Import?

Ontdek de voordelen van het importeren van een Porsche 911 via MrWheelson

Bij MrWheelson begrijpen we dat de aankoop van een Porsche 911 een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een unieke, zorgeloze importservice die uw droomauto rechtstreeks naar u brengt. Hier zijn de redenen waarom klanten kiezen voor MrWheelson voor hun Porsche 911 import:

1. Exclusieve selectie
Wij selecteren alleen de beste Porsche 911 occasions uit heel Europa. Ons deskundige team controleert elke auto op kwaliteit en historie, zodat u verzekerd bent van een topaankoop.

2. Transparante en eerlijke prijzen
Bij MrWheelson houden we van duidelijkheid. Daarom zijn al onze prijzen all-inclusive, zonder verborgen kosten. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt.

3. Deskundig advies
Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het importeren van auto’s en zijn echte Porsche-liefhebbers. Zij helpen u graag bij het vinden van de perfecte 911 die past bij uw wensen en budget.

4. Volledige importservice
Van de inkoop tot aan de aflevering aan uw deur, MrWheelson regelt alles. Wij zorgen voor het transport, de invoerrechten, BTW-afhandeling en kentekenregistratie in Nederland.

5. Garantie en zekerheid
Elke Porsche 911 die via MrWheelson geïmporteerd wordt, komt met een uitgebreide garantie. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe aanwinst.

6. Persoonlijke aanpak
Bij MrWheelson geloven we in een persoonlijke aanpak. U heeft een vast contactpersoon die u gedurende het hele proces begeleidt en al uw vragen beantwoordt.

Kies voor gemak, kwaliteit en zekerheid

Kies voor MrWheelson voor uw Porsche 911 occasion en geniet van een zorgeloze importervaring. Ontdek vandaag nog ons aanbod en begin de reis naar uw droomauto.

Porsche 911 importeren

Een tweedehands Porsche 911 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Porsche 911 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905