Vind hier je volgende auto

36 Porsche Cayenne - 2019 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Porsche Cayenne S importeren

Porsche Cayenne S

  • 10-2019
  • 98.200 km
  • 440 pk
  • Benzine
  • Automaat
  • SUV / Terreinwagen

Occasion Porsche Cayenne importeren

Van de Porsche Cayenne heb je tegenwoordig twee verschillende modellen. Namelijk de gewone Porsche Cayenne en de Porsche Cayenne Coupé. Naast de standaard Porsche Cayenne heb je nog een aantal andere uitvoeringen: Cayenne E-Hybrid, Cayenne S, Cayenne Turbo, Cayenne Turbo S en de Cayenne S E-Hyrbid. Ook de standaard Porsche Cayenne Coupé heeft een aantal uitvoeringen onder zich: Cayenne Coupé E-Hyrbid, Cayenne Coupé S, Cayenne Coupé Turbo, Cayenne Coupé Turbo S E-Hybrid. Een erg groot verschil is er niet tussen de normale Cayenne en de Cayenne Coupé. Vooral technisch zijn er bijna geen verschillen te vinden. Alleen de achterzijde is heel iets breder en binnen in zit je heel iets lager. Een ander verschil aan de buitenkant van de auto, wat wel heel erg opvalt, is de sterk aflopende daklijn bij de Coupé. Dit zorgt ervoor dat de Cayenne Coupé een stuk sportievere uitstraling krijgt.

Toen de Porsche Cayenne voor het eerst werd uitgebracht, was het wel even schrikken voor de echte Porsche kenners: een SUV! Een hoge, grote auto met een robuust uiterlijk, dat zijn we niet gewend van Porsche. Maar daar is die dan toch echt: de Porsche Cayenne.

De eerste Porsche Cayenne ging in 2002 al in productie en kwam in 2003 op de markt. Dit is het begin van de eerste generatie van Cayenne. Deze generatie liep tot 2010 en in 2011 begon de tweede generatie alweer. Tot 2017 was de tweede generatie van de Cayenne in productie en datzelfde jaar begonnen ze alweer met de productie van de derde generatie. De derde en tot nu toe de laatste generatie is de Porsche Cayenne die nu nog steeds in productie is. In 2008, toen de eerste generatie nog in productie was, heeft de Porsche Cayenne al een mijlpaal bereikt. In januari 2008 werd namelijk al het 200.000e exemplaar geproduceerd. En dat is niet wat de echte Porsche kenners hadden verwacht, toen ze deze auto voor het eerst hadden gezien!

Vanaf eind mei 2019 is de Porsche Cayenne Coupé in Nederland te koop. Het Coupé gedeelte maakt de Porsche Cayenne nog sportiever en hij heeft veel leuke extraatjes. Zo heeft de Cayenne Coupé een automatisch uitklapbare spoiler, die bij 90 km/h van zelf omhoog komt. Als standaard versie heeft de Coupé al veel mooie details zoals: een panoramisch dak van 2,16 vierkante meter en nieuwe sportstoelen. Ook kun je kiezen voor separate achter stoelen of een normale achterbank en dit zonder bijbetaling. Wat er nog meer standaard op de Porsche Cayenne Coupé zit is: Porsche Active Suspension Management (PASM), het sport Chrono Pakket, Park Assist en 20-inch wielen. Oftewel een heleboel standaard dingen, waarvoor je normaal extra bijbetaald. Gelukkig zijn er nog wel mogelijkheden voor extra opties, waar je zelf voor kunt kiezen. Een voorbeeld hiervan is de keuze voor een dak van carbon. Kies je hiervoor dat krijg je er zelfs nog weer wat bij, namelijk 22-inch GT Design wielen en allerlei carbon accenten in het interieur.

Een tweedehands Porsche Cayenne importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Porsche Cayenne occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905