Vind hier je volgende auto

1 Renault Scenic - Experience occasions beschikbaar voor importeren

Renault Scenic importeren

De Renault Scenic is een compacte MPV die in 1996 geintroduceerd werd als de Renault Megane Scénic. Vanaf 1999 ging de auto door het leven als de Renault Scenic. De Renault Scenic is te omschrijven als een tijdloze, compacte en comfortabele MPV. Dat maakt de auto een ideale gezinsauto. 

De Renault Scenic is leverbaar geweest met veel verschillende motoren. De eerste generatie (1996-2003) was leverbaar met een 1.4 liter, 1.6 liter en 2.0 liter benzinemotoren en 1.9 diesels. Deze waren gekoppeld aan een 4-traps automatische of 5-traps handmatige versnellingsbak. De tweede en derde generatie waren teruggebracht naar een beperkt aantal. Bij de derde generatie van 2009 tot 2016, waren er vier opties. De vierde generatie is beschikbaar met een 1.2 liter en 1.3 liter benzinemotor of een 1.5 en 1.6 dieselmotor.

Het aanbod in occasions is groot. De Renault Scenic occasions komen in verschillende uitvoeringsvarianten, kilometerstanden en prijzen. Het is verstandig een grondige check te doen voordat je de auto aanschaft, omdat de auto regelmatig kampt met betrouwbaarheidsissues . Je bespaart jezelf mogelijk een hoop ellende door een onderhouds- en reparatie (geschiedenis)check te doen.

Een tweedehands Renault Scenic importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Renault Scenic occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905