Vind hier je volgende auto

0 Rolls-Royce Dawn occasions beschikbaar voor importeren

Geen resultaten

Occasion Rolls-Royce Dawn importeren

De Rolls Royce Dawn is vanaf 2016 in productie, zoals we hem nu mogen kennen. En kennen dat doen we zeker weten. Het is namelijk niet bepaald een gebruikelijke auto die je regelmatig tegenkomt in een parkeergarage. Dus op het moment dat je hem ziet, dan springt hij er wel echt uit. En dan vooral omdat het ook nog is een cabriolet is, wat we niet gewend zijn van de Rolls Royces van nu. Het typische van de Rolls Royce is gelukkig nog wel herkenbaar gebleven in deze Dawn. Je kunt namelijk echt niet om die grote voor grill en strakke lijnen heen kijken. En dat is wel iets wat je gelijk doet denken aan Rolls Royce.

Ben je van plan om een Rolls Royce aan te schaffen, bekijk dan eerst even de verschillende uitvoeringen die er zijn. Het zijn er namelijk maar twee, dus zo heel lang hoef je daar waarschijnlijk niet naar te kijken. Normaal als je een auto gaat kopen, dan ga je er van uit dat er heel wat verschillende uitvoeringen zijn. Maar bij de Rolls Royce Dawn is niets minder waar. De twee uitvoeringen waar je voor kunt kiezen zijn de 2016 Dawn en de Dawn Black Badge. Qua inhoud onder de motorkap zit er weinig verschil. Maar laten we niet vergeten dat Rolls Royce erom bekend staat dat elke auto uniek is. Zo doende heeft ook de Dawn een hele waslijst aan verschillende opties. Heb jij wel een eens precies twee dezelfde Rolls Royces gezien? Nou precies ik ook niet.

Op zoek naar een echt luxe auto, maar moet het wel een cabrio zijn? Dan zit je goed bij de Rolls Royce Dawn. Aangezien Rolls Royce alleen maar gemaakt wordt voor mensen die opzoek zijn naar pure luxe, voldoet de Dawn zeer goed aan zijn eisen. Daarnaast is de Dawn de enige Rolls Royce als standaard cabrio. Dus wil je per se de luxe van een Rolls Royce en de vrijheid van een cabrio? Dan is de keuze snel gemaakt en heb je hier de Rolls Royce Dawn. Niet alleen qua interieur valt je mond open maar ook wat dat ding onder de motorkap voor elkaar krijgt. Deze V12 motor met 572 PK zorgt namelijk voor een topsnelheid van 250 km/h. En dit samen zorgt ervoor dat je van 0 naar 100 km/h gaat in 5 seconden.

Een tweedehands Rolls-Royce Dawn importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Rolls-Royce Dawn occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905