Vind hier je volgende auto

0 Rolls-Royce Phantom occasions beschikbaar voor importeren

Geen resultaten

Occasion Rolls-Royce Phantom importeren

Rolls Royce is opgericht in 1904 en in 1925 kwamen ze met de allereerste Rolls Royce Phantom. Dit was het begin van heel wat generaties Phantoms. De eerste generatie liep in 1931 ten einde, maar in 1929 hadden ze de tweede generatie Phantom al op de markt. Deze generatie liep af in 1936, maar nog in datzelfde jaar kwam derde generatie op de markt. De derde generatie is maar 3 jaar geproduceerd en daarna is er ook een tijdelijke stop geweest met het produceren van de Phantom. Pas in 1950 zijn ze begonnen met de vierde generatie tot en met 1959. In het jaar 1959 tot en met 1968 was de productie van de vijfde generatie Phantom. Gelijk daar achteraan, nog in hetzelfde jaar, kwam de zesde generatie Phantom, deze Phantom werd tot en met 1991 nog geproduceerd. Daarna heeft de productie van de Phantom weer even stilgelegen, dit in verband met dat het bedrijf werd over genomen door BMW. Hier hebben zich alleen wat complicatie voor gedaan, waardoor het allemaal niet zo ging al gemoeten. In 2003 kwam dan eindelijk een nieuwe Phantom op de markt. De zevende generatie alweer, maar de eerste generatie die gebouwd is door BMW. Het einde van de productie van de zevende generatie Phantom was in 2016, dus nog niet zo heel lang geleden. In 2017 komt de achtste generatie Phantom op de markt en dit is dan tot nu toe de allernieuwste Rolls Royce Phantom.

Als je naar deze auto kijkt en je zou hem moeten omschrijven in 1 woord, dan denk je groot. De Rolls Royce Phantom is niet een auto die geschikt is voor iedereen. Je moet er namelijk even rekening mee houden dat hij ongeveer 6 meter lang is en meer dan 2500 kilo weegt. Bij een lengte als deze zou je al bijna denken dat het limousine is, maar niets is minder waar. De Rolls Royce Phantom valt namelijk onder het segment van de Sedan.

De zevende generatie van de Phantom was ook een sedan. In 2007 en 2008 kwam BMW ook met het idee om hier andere uitvoeringen van uit te brengen. Wel met dezelfde motor wordt de Phantom ook aangeboden als coupé of cabriolet. Maar dan valt er nog niet om heen te draaien dat het een bakbeest van auto is. De strakke lijnen en de hoge voorgril helpen er ook niet bepaald aan mee om de auto kleiner te laten lijken. Maar dit is vast ook niet de bedoeling van het hele Rolls Royce concept. Maar doordat de Rolls Royce Phantom wel opvalt als hij je straat binnen komt rijden, weet ook de eigenaar dat jij hem ziet. En dat is nou precies de reden waarom iemand die een Rolls Royce Phantom kan kopen, hem ook daadwerkelijk koopt.

Bij de Rolls Royce Phantom 2017 heb je de keuze uit twee verschillende uitvoeringen. De Rolls Royce Phantom 2017 Phantom en de Rolls Royce Phantom Extended Wheel Base. Het enige verschil tussen deze twee uitvoeringen is de grootte van de wielbasis. En er zit een minimaal verschil in de snelheid van 0 naar 100 km/h, dat is namelijk 0,1 seconde. Wel hebben ze allebei een topsnelheid van 250 km/h, wat je toch eigenlijk niet verwacht van deze immens grote auto. Zelfs de motor in beide uitvoeringen is hetzelfde, ze hebben allebei een V12-benzinemotor. Ondanks dat er maar een heel klein verschil in deze twee uitvoeringen zit, liggen de vanaf prijzen wel heel erg ver uit elkaar. De vanaf prijs voor een nieuwe Phantom 2017 Phantom is €534.609,- en die van de Phantom Extended Wheel Base is €625.788,-.

Als je de eigenaar bent van een Rolls Royce Phantom, dan zit je eigenlijk alleen maar op de achterbank. En dat is ook de enige plek waar je wilt zitten als je de eigenaar bent. Ben je namelijk de bestuurder van de Phantom, dan ben je vaak in loondienst bij de eigenaar. Toch is het ergens wel een voordeel dat je in loondienst bent van de eigenaar van de Phantom. Het is namelijk echt geen straf om achter het stuur te zitten van een Rolls Royce Phantom. Ondank dat het een enorme auto is en dan voornamelijk in de lengte, rijd hij wel als een echte dure auto. Achter het stuur kun je ook gebruik maken van alle luxe snufjes die de Phantom te bieden heeft. Nou zitten er gelukkig voor de eigenaar niet alleen maar snufjes op de Phantom voor de bestuurder, maar ook achterin kun je ervan genieten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen of je een sterrenhemel in je Phantom wil of kijk je liever een film op de achterbank. Je kunt er allemaal voor kiezen in deze superluxe Rolls Royce Phantom.

Een tweedehands Rolls-Royce Phantom importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Rolls-Royce Phantom occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905