Vind hier je volgende auto

36 SsangYong Torres occasions beschikbaar voor importeren

Occasion SsangYong Torres importeren

Degelijkheid Ontmoet Prestaties

Hoewel de fabrikant van SsangYong nu onder de naam KG Mobility opereert, blijft de Torres trouw aan zijn roots. Deze SUV, gepositioneerd tussen de Korando en Rexton, biedt zowel avonturiers als gezinnen de perfecte combinatie van stijl, ruimte en prestaties.

Het interieur van de Torres is een mix van elegantie en functionaliteit. Met chromen afwerkingen, zachte sfeerverlichting en kwalitatieve materialen zet het zich duidelijk af van de standaard. De Forrest Edition, een tweewielaangedreven versie, biedt luxe in de vorm van geventileerde voorstoelen, een verwarmde achterbank, en 20 inch-velgen.

Op het gebied van prestaties stelt de Torres zeker niet teleur. Hoewel de initiële reactie van de 1.5 GDI-benzinemotor even kan aarzelen, levert hij uiteindelijk krachtige prestaties met een koppel van 280 Nm. De zestrapsautomaat werkt naadloos. Bovendien maakt de Torres indruk met zijn behendige rijgedrag, stabiliteit in bochten en indrukwekkende trekvermogen.

In een notendop, voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en stoere SUV, is de SsangYong Torres een uitstekende keuze. 

 

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905