Vind hier je volgende auto

17 Tesla Model S occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Tesla Model S 100D importeren

Tesla Model S 100D

  • 03-2019
  • 79.900 km
  • 421 pk
  • Elektrisch
  • Automaat
  • Sedan

Occasion Tesla Model S importeren

De Tesla Model S, een baanbrekende creatie in de wereld van elektrische auto's, staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en innovatieve technologie. Gelanceerd door Tesla Inc., een bedrijf geleid door Elon Musk, onderscheidt de Model S zich door zijn stijlvolle design en geavanceerde functies.

Actieradius en efficiënte motortechnologie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Model S is de indrukwekkende actieradius. Afhankelijk van het model kan de auto meer dan 600 kilometer afleggen op een enkele lading, wat het een van de elektrische voertuigen met de langste actieradius op de markt maakt. Deze uitmuntende prestatie wordt aangedreven door een geavanceerd batterijpakket en efficiënte motortechnologie.

Snelle acceleratie

Naast de actieradius is de Model S ook bekend om zijn snelle acceleratie. Sommige varianten van de Model S kunnen van 0 naar 100 km/u accelereren in minder dan drie seconden, waardoor het een van de snelste productieauto's ter wereld is. Deze snelheid wordt versterkt door het innovatieve ontwerp van de auto, dat een lage luchtweerstand en een optimale gewichtsverdeling omvat voor betere prestaties en handling.

Autopilot

De Tesla Model S is ook voorzien van geavanceerde technologie, zoals het Autopilot-systeem. Dit systeem biedt semi-autonome rijfuncties, zoals adaptieve cruise control, automatisch sturen, en de mogelijkheid om automatisch van rijstrook te wisselen. Tesla blijft deze technologieën verder ontwikkelen, met de ambitie om volledige autonomie te bereiken.

Minimalistisch ontwerp

Het interieur van de Model S is even indrukwekkend, met een minimalistisch ontwerp en een groot touchscreen dat de meeste traditionele knoppen en schakelaars vervangt. Dit scherm biedt toegang tot de auto's controlesystemen, navigatie, muziek, en meer.

Lagere milieu-impact

Milieuoverwegingen spelen ook een rol in het ontwerp van de Model S. Als een volledig elektrisch voertuig produceert het geen directe uitstoot, wat bijdraagt aan een lagere milieu-impact in vergelijking met traditionele benzine- en dieselauto's.

Toonaangevend voorbeeld in de sector

De Tesla Model S heeft een aanzienlijke impact gehad op de auto-industrie, niet alleen door de prestaties en technologie die het biedt, maar ook door de manier waarop het de perceptie van elektrische auto's heeft veranderd. Het heeft de lat hoger gelegd voor wat mogelijk is in elektrische voertuigtechnologie en blijft een toonaangevend voorbeeld in de sector.

Waarom is het importeren van een Tesla Model S occasion via MrWheelson interessant?

Het importeren van een Tesla Model S occasion via MrWheelson kan om verschillende redenen interessant zijn:

Groot aanbod en variatie

MrWheelson biedt toegang tot een breed scala aan gebruikte Tesla Model S auto's uit verschillende landen. Dit betekent dat potentiële kopers een grotere kans hebben om een auto te vinden die aan hun specifieke eisen voldoet, zoals bepaalde kleuren, uitrustingsniveaus of kilometerstand.

Concurrerende prijzen

In sommige gevallen kunnen de prijzen van occasions in het buitenland concurrerender zijn dan de lokale marktprijzen. Dit kan te maken hebben met verschillen in vraag en aanbod, belastingstelsels of afschrijvingstarieven in verschillende landen.

Deskundigheid en gemak

MrWheelson biedt expertise in het importproces, wat de complexiteit voor de koper vermindert. Dit omvat administratie, transport, BPM-berekening en registratie in Nederland. Het kopen van een auto in het buitenland kan ingewikkeld zijn door de taalbarrière en verschillen in regelgeving, maar MrWheelson kan dit proces stroomlijnen.

Kwaliteitscontrole

MrWheelson kan een grondige voorinspectie van de auto uitvoeren voordat deze naar Nederland wordt gebracht. Dit helpt om te garanderen dat de auto in goede staat is en voldoet aan de beschrijving en kwaliteitseisen.

Garantie en ondersteuning

MrWheelson biedt garantie en ondersteuning na de verkoop, wat extra zekerheid biedt aan de koper.

Duurzaamheid

Door het kiezen voor een gebruikte Tesla Model S draagt men bij aan de duurzaamheid, omdat dit de behoefte aan productie van nieuwe auto's vermindert en de levensduur van bestaande voertuigen verlengt.

Tesla Model S importeren

Een tweedehands BMW Tesla Model S importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Tesla Model S occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905