Vind hier je volgende auto

5.501 Toyota occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Toyota Aygo  importeren

Toyota Aygo

  • 08-2020
  • 9.250 km
  • 72 pk
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • Hatchback
MrWheelson wenst je fijne feestdagen!
MrWheelson wenst je fijne feestdagen!

Occasion Toyota importeren

Het automerk Toyota heeft verschillende eigenschappen en aspecten die het bijzonder maken in de auto-industrie:

Betrouwbaarheid

Toyota heeft een solide reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit wordt ondersteund door consistente prestaties in betrouwbaarheidsonderzoeken en klanttevredenheidsenquêtes. Veel Toyota-modellen worden geprezen om hun vermogen om grote kilometerstanden te bereiken zonder significante technische problemen. Deze betrouwbaarheid heeft Toyota een loyale klantenbasis opgeleverd, aangezien mensen vertrouwen hebben in de duurzaamheid van hun voertuigen.

Innovatie

Een van de meest opvallende innovaties van Toyota is de introductie van de hybride technologie met de Toyota Prius. Dit model was een pionier op het gebied van hybride aandrijvingen en heeft de weg geëffend voor andere autofabrikanten om ook hybride voertuigen te ontwikkelen. Toyota heeft blijvend geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van alternatieve aandrijflijnen, zoals waterstofbrandstofcellen en elektrische voertuigen, waarmee ze hun inzet voor milieuvriendelijke mobiliteit laten zien.

Hybride leiderschap

De Toyota Prius, geïntroduceerd in 1997, was een baanbrekend model dat aantoonde dat hybride technologie niet alleen mogelijk was, maar ook praktisch en populair kon zijn. Het succes van de Prius heeft Toyota geholpen om hybride technologieën te verfijnen en toe te passen op verschillende modellen in hun line-up, wat resulteert in een bredere beschikbaarheid van brandstofefficiënte voertuigen.

Productie- en bedrijfscultuur

Toyota's "Toyota Production System" (TPS) is een productiefilosofie die zich richt op het minimaliseren van verspilling, het optimaliseren van efficiëntie en het bevorderen van continue verbetering. Het concept van Lean Manufacturing is grotendeels gebaseerd op de principes van TPS en heeft invloed gehad op tal van industrieën, niet alleen op de auto-industrie. Deze aanpak heeft geholpen om kosten te verlagen, kwaliteit te verbeteren en de productieprocessen te stroomlijnen.

Duurzaamheid

Toyota zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door niet alleen hybride en elektrische voertuigen te produceren, maar ook door inspanningen te leveren om het gebruik van hernieuwbare materialen te bevorderen en afval te verminderen in hun productieprocessen. Ze hebben ook geïnvesteerd in het ontwikkelen van waterstofbrandstofceltechnologie als een mogelijke oplossing voor schone mobiliteit.

Veiligheid

Toyota heeft geavanceerde veiligheidsfuncties geïntegreerd in hun voertuigen om de veiligheid van zowel de inzittenden als andere weggebruikers te verbeteren. Dit omvat actieve veiligheidskenmerken zoals automatische noodremsystemen, adaptieve cruisecontrol en rijstrookassistentie, evenals passieve veiligheidsvoorzieningen zoals stevige carrosserieconstructies en airbagsystemen.

Wereldwijde aanwezigheid

Toyota heeft een wereldwijde aanwezigheid met productievestigingen en verkoopnetwerken in verschillende landen. Dit heeft hen in staat gesteld om voertuigen te produceren en aan te bieden die voldoen aan de behoeften en voorkeuren van diverse markten over de hele wereld.

Waarde voor je geld

Toyota-auto's bieden vaak een goede prijs-kwaliteitverhouding, wat betekent dat klanten hoogwaardige voertuigen krijgen voor een redelijke prijs. Dit heeft bijgedragen aan de brede aantrekkingskracht van het merk, zowel bij budgetbewuste kopers als bij mensen die op zoek zijn naar duurzame investeringen.

Kortom, de combinatie van betrouwbaarheid, technologische innovatie, duurzaamheid, bedrijfscultuur, veiligheid en wereldwijde aanwezigheid maakt Toyota een uniek en opmerkelijk automerk in de industrie. Hun bijdragen hebben de auto-industrie in positieve zin beïnvloed en hebben geleid tot veranderingen op het gebied van technologie, productieprocessen en duurzaamheid.

Waarom is het importeren van een Toyota occasion interessant?

Het importeren van een Toyota occasion kan om verschillende redenen interessant zijn. Ten eerste kan het interessant zijn vanwege de prijs. Soms zijn Toyota occasions in andere landen goedkoper dan in het land waar je woont, waardoor je mogelijk geld kunt besparen door te importeren.

Daarnaast kan het importeren van een Toyota occasion interessant zijn vanwege de beschikbaarheid van specifieke modellen. Soms zijn bepaalde Toyota modellen of uitvoeringen die moeilijk te vinden zijn in je eigen land, gemakkelijker beschikbaar in andere landen.

Bovendien kan het interessant zijn vanwege de kilometerstand en algemene staat van de auto. In sommige gevallen zijn er Toyota occasions met lagere kilometerstanden of betere onderhoudsrecords beschikbaar in andere landen, wat de waarde en betrouwbaarheid van de auto kan verhogen.

Kortom, het importeren van een Toyota occasion kan interessant zijn vanwege de mogelijkheid om geld te besparen, toegang te krijgen tot specifieke modellen en betere staatsopties te vinden dan wat beschikbaar is op de lokale markt.

Toyota importeren

Ondanks de lovende kritieken heeft Toyota het niet gemakkelijk in Nederland. Waar het merk zo’n tien jaar geleden nog makkelijk 40 duizend nieuwe Toyota’s in Nederland wist te verkopen met een marktaandeel van rond de 9%, verkoopt het merk nu rond de 25 duizend nieuwe auto’s per jaar met een marktaandeel van rond de 5%. Dat is ook de reden dat er in Nederland relatief weinig jong gebruikte gebruikte Toyota modellen te vinden zijn. De marktwerking zorgt er vervolgens voor dat weinig aanbod zorgt voor een hogere prijs. 

Veel autokopers kijken dan ook over de grens als ze op zoek zijn naar zo’n fraaie Japanse occasion. We hebben gekeken welke modellen het meest geïmporteerd worden. De compacte Yaris en Aygo nemen plek 1 en 2 in. De top 5 wordt compleet gemaakt met de middenklasse Auris, de MPV Verso en de crossover Rav4. Ook worden de moderne CHR, de zakensedan Avensis, hybride Prius en de onverwoestbare Land Cruiser veel naar Nederland gehaald.

Een tweedehands Toyota importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Toyota occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905