Vind hier je volgende auto

118 Toyota Corolla - 2019 occasions beschikbaar voor importeren

Toyota Corolla importeren

De Toyota Corolla is tot en met 2013 meer dan 40 miljoen geproduceerd en is daarmee de meest geproduceerde auto ter wereld. De Corolla heeft de strijd gewonnen van de Volkswagen Kever. De Toyota Corolla is erg geliefd vanwege zijn betrouwbaarheid. De moderne variant zoals we die kennen van 2020 is zowel als hatchback, sedan of stationwagen verkrijgbaar. Alle varianten zijn voorzien van een hybride aandrijflijn met 122 of 180 pk. De hatchback en stationwagen kunnen ook nog geleverd worden met een 115 pk sterke 1.2 benzinemotor. Niet van van Toyota? Dan heb je met een Volkswagen Golf of Ford Focus een goed alternatief in huis. 

De Toyota Corolla heeft een vast plek in het modellen aanbod van Toyota. Het eerste model verscheen in 1966 op de markt, zowel als sedan, coupé en stationwagen. Later kwamen er nieuwe carrosserievarianten bij zoals de hatchback met drie- en vijfeurs. De tiende generatie van de Corolla verscheen in 2007 als vierdeur sedan. De stationwagon werd geschrapt en de drie- en vijfdeurs hatchback kreeg de naam Toyota Auris. Drie jaar later verdween de sedan ook uit het programma. 

Een tweedehands Toyota Corolla importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Toyota Corolla occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905