Vind hier je volgende auto

1 Toyota Verso - Elektrisch occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Toyota Verso importeren

Wat bij andere merken gewoon een MPV heet, dat noemen ze bij Toyota de Verso uitvoering. Als je op zoek bent naar een Verso dan is het wel zaak goed te kijken met welke Verso je van doen hebt. Zo is bijvoorbeeld de Toyota Yaris ook ooit als Verso op de markt verschenen.

Ook van de Avensis en Corolla was er een Verso uitvoering. Ook heb je een Verso en een Verso-S als modelnaam. Totaal rijden er in Nederland een dikke 59 duizend exemplaren van Toyota’s met Verso in de modelnaam.

De Toyota Verso zonder verdere toevoegingen is vanaf 2007 op de markt en heeft in 2009 en 2013 facelifts gehad. De 2013 Verso is leverbaar met een 1.6 en een 1.8 VVT-i benzine motor. Ook is het mogelijk om te dieselen in de Verso.

Je hebt dan de keuze uit een 1.6 D-4D-F en een 2.0 D-4D-F motor. Ook kun je bij de Verso kiezen of je een 5 persoons uitvoering wilt hebben met een grote kofferbak, of een 7 persoons uitvoering met een derde zitrij.

Als je een keer het aantal zitplaatsen, het modeljaar en de motor hebt gekozen dan heb je ook nog eens keuze uit verschillende uitrustingsniveaus. De minst comfortabele utivoering gaat door het leven als Comfort.

Vanaf daar wordt die steeds luxer in kleine stapjes met de namen Aspiration, Business, Dynamic en Skyview Edition. Ook is er een Volcano actiemodel die te herkennen is aan het Skyview Panoramadak mét zonblindering en speciale Lava Red parelmoerlak.

Een tweedehands Toyota Verso importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Toyota Verso occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905