Vind hier je volgende auto

0 Volkswagen Beetle - 2019 occasions beschikbaar voor importeren

Geen resultaten

Occasion Volkswagen Beetle importeren

De Volkswagen Beetle uit 2011 is de opvolger van de New Beetle uit 1998. De vernieuwde Beetle heeft nog steeds that retro vibe, maar is breder, langer en lager. Het model is een driedeurs hatchback en sinds 2013 ook als cabrio verkrijgbaar. Je hebt daarnaaast de keuze uit zowel benzine als dieselmotoren. Je hebt de 1.2 TSI Trend met Bluemotion Technologie van 105 pk sterk tot de 220 pk sterkte 2.0 TSI BMT sport variant. Liever een Diesel? Dan kun je kiezen uit een 1.6 TDI van 105 pk of een 2.0 TDI van 140 of 150 pk.

De Volkswagen Kever was vroeger ontzettend populair, maar dat is nu met alle moderne auto's wel anders. Gelukkig is de Kever niet helemaal van het straatbeeld verdwenen, maar in een nieuw jasje gestoken. De Volkswagen Beetle is de moderne en vernieuwde versie van de Kever. De VW Beetle werd in 1998 op de markt gebracht en kende vrij snel een wereldwijd succes. De Beetle is vrijwel identiek aan de Golf 4, echter is de laatstgenoemde vooral een stuk sneller. Bepaalde modellen ban de Beetle zijn inmiddels uit de productie, maar nog altijd wel als occasion te verkrijgen. 

Een tweedehands Volkswagen Beetle importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen Beetle occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905