Vind hier je volgende auto

34 Volkswagen ID.3 - Plus occasions beschikbaar voor importeren

Volkswagen ID.3 importeren

De ID.3 is niet zomaar een auto. Nee, het is een volkswagen, maar dan elektrisch. Een elektrische auto zonder nadelen van een elektrische auto, zegt Volkswagen. Voor veel mensen is de actieradius van de auto een dingetje, maar de ID.3 zou je het vertrouwen geven om over te stappen op elektrisch rijden. Met elke uitvoering heb je vrijwel genoeg aan één acculading voor je ritten naar kantoor, school en afspraken.

De Volkswagen ID.3 komt in drie accu varianten. Een limited edition genaamd ID.3 1st, een instapversie, een standaard versie vergelijkbaar met de 1st en een topmodel. 

De eerste versie is een limited edition met een 58 kWh accu en een actieradius van 424 km. In 2020 geldt op deze auto een bijtelling van 8%. Volkswagen heeft naast de limited edition ook een instapversie met 45 kWh en een actieradius van 330 km. Dan is er een standaard versie met 58 kWh en een actieradius van 424, dezelfde accu als de ID.3 1st. Het topmodel wordt begin 2021 verwacht en krijgt een 77 kWh accu met een actieradius tot 542 km.

De ID3. is voorzien van interactieve interieurverlichting. De auto begroet je, helpt je met navigeren en vertelt je dingen zoals wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De navigatie denkt met je mee. Het onthoudt bestemmingen en routes, daarnaast komt het zelf ook met alternatieve voorstellen en filemeldingen. 

Als je denkt dat dat alles is, heb je het mis! De auto geeft je de volledige controle. Je kunt alles bedienen met je stem. Hou je ogen op de weg en gebruik je stem om de radio harder te zetten, de verwarming hoger te zetten of om je telefoon en het navigatiesysteem te bedienen. Toch helpt de ID.3 ook waar hij kan, door lichtsignalen te geven zoals een knipperende richtingaanwijzers.

De koplampen aan de voorzijde van de auto passen zich razendsnel aan iedere situatie aan. Je houdt altijd perfect zicht, onder alle weersomstandigheden. De auto biedt naast interactieve mogelijkheden ook veel ruimte. de accu’s zitten verwerkt in de vloer en zorgen daarom voor veel binnenruimte. Je kunt de auto vergelijken met de grote van een Volkswagen Golf, maar dan met binnenruimte van een veel grotere auto.

Een tweedehands Volkswagen ID.3 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen ID.3 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905