Vind hier je volgende auto

219 Volkswagen ID.7 - 2023 occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Volkswagen ID.7 importeren

De Volkswagen ID.7 belooft een baanbrekend model te worden in het assortiment van de Duitse autofabrikant. Als het nieuwe elektrische vlaggenschip van Volkswagen is de ID.7. ontworpen om indruk te maken op meerdere fronten. Hieronder nemen we een kijkje naar wat dit model te bieden heeft.

Design en carrosserievarianten

De ID.7 wordt gekenmerkt door een gestroomlijnd design met een lage Cw-waarde van slechts 0,23, wat wijst op een efficiënte aerodynamica. Het model zou beschreven kunnen worden als een langgerekte versie van de ID.5 en is zelfs groter dan de bekende Passat. Met een wielbasis van 2,97 meter, die 18 centimeter langer is dan die van de Passat, biedt de ID.7 ruimte en comfort.

Volkswagen plant om de ID.7 in twee carrosserievarianten uit te brengen: als een liftback en als een stationwagon (Variant). De liftback variant zal naar verwachting nog dit jaar worden gelanceerd, met de stationwagon die volgend jaar volgt.

Innovatieve technologie

De ID.7 wordt geleverd met diverse innovatieve systemen. Een opvallend kenmerk is het optionele panoramisch zonnedak met 'intelligent glas', dat met een spraakcommando of een druk op de knop van transparant naar melkwit kan veranderen.

Autonoom rijden

De ID.7 is uitgerust met autonome parkeertechnologie. Het voertuig is in staat om de laatste 50 meter van de ritgegevens op te slaan en kan op basis van deze gegevens zelfstandig inparkeren, wat handig is bij smalle carports of erfopritten. Het systeem kan ook autonoom uitparkeren over een afstand van maximaal 25 meter.

Gebruik van zwermdata

Een andere indrukwekkende feature is het gebruik van zwermdata, waarbij de ID.7 informatie van andere voertuigen op de route gebruikt om de snelheid van de cruisecontrol aan te passen en zelfs suggesties doet voor inhalen of van rijbaan wisselen.

Prestaties en actieradius

De ID.7, met een lengte van 4,96 meter, breedte van 1,86 meter en hoogte van 1,54 meter, wordt aangedreven door een nieuw ontwikkelde elektromotor die piekt bij 286 pk. Dankzij verbeteringen in het magneetveld en koelingssystemen zijn zowel de prestaties als het rendement gestegen. De ID.7 Pro heeft een actieradius van 615 km volgens de WLTP-norm, terwijl de later te introduceren ID.7 Pro S met een actieradius van bijna 700 km verwacht wordt.

Productie

De productie van de ID.7 vindt plaats in de fabriek in Emden, waar Volkswagen meer dan een miljard euro heeft geïnvesteerd. Naast de Europese markt zal de ID.7 vanaf volgend jaar ook naar Amerika geëxporteerd worden, en voor de Chinese markt zal het voertuig lokaal worden geproduceerd.

Conclusie

Met de introductie van de ID.7 zet Volkswagen een grote stap richting een toekomst van slimme, efficiënte en krachtige elektrische mobiliteit. Het model combineert innovatieve technologieën met indrukwekkende prestaties en benadrukt de ambitie van het merk om een leidende rol te spelen in de transitie naar duurzame mobiliteit.

Waarom is het importeren van een Volkswagen ID.7 occasion via MrWheelson interessant?

Het importeren van een Volkswagen ID.7 occasion via MrWheelson kan om verschillende redenen interessant zijn:

1. Prijsvoordeel:
Kostenbesparing: Importeren kan financieel voordelig zijn. In sommige landen zijn auto's, inclusief elektrische modellen zoals de ID.7, goedkoper dan in Nederland. MrWheelson kan helpen bij het vinden van een gunstige deal.
BTW-voordeel: Er kunnen fiscale voordelen zijn bij het importeren van een occasion, zoals mogelijk lagere BTW.

2. Breder aanbod:
Meer Keuze: Door te kijken naar markten buiten Nederland kan men toegang krijgen tot een breder aanbod van modellen, uitvoeringen en kleuren.
Zeldzame Uitvoeringen: Soms zijn bepaalde uitvoeringen of optiepakketten die in Nederland schaars zijn, in het buitenland makkelijker te vinden.

3. Gemak en service:
Ontzorging: MrWheelson kan het gehele importproces faciliteren, van het vinden van de juiste auto tot aan het regelen van het papierwerk en de importbelastingen.
Garantie en Onderhoud: Vaak bieden importbedrijven garanties en onderhoudsservices aan, wat extra zekerheid geeft bij de aankoop van een occasion.

4. Duurzaamheid:
Elektrische mobiliteit: Door te kiezen voor een elektrische auto zoals de Volkswagen ID.7 draag je bij aan duurzame mobiliteit.

Hergebruik: Het aanschaffen van een occasion is een vorm van hergebruik, wat een positieve impact heeft op het milieu.

5. Financiering en lease:
Financieringsmogelijkheden: MrWheelson en soortgelijke bedrijven kunnen vaak ook financiering of lease aanbieden, wat het aankoopproces vergemakkelijkt.

6. Nederlandse markt:
Vraag en Aanbod: Soms is de vraag naar bepaalde elektrische modellen hoger dan het aanbod op de Nederlandse markt, wat importeren een aantrekkelijke optie maakt.

Conclusie:
Al met al kan het importeren van een Volkswagen ID.7 occasion via MrWheelson zorgen voor een financieel voordeel, toegang tot een breder aanbod, gemak in het aankoopproces, en een bijdrage aan duurzaamheid.

Volkswagen ID.7 importeren

Een tweedehands Volkswagen ID.7 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen ID.7 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905