Vind hier je volgende auto

184 Volkswagen T-Cross - 2019 occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Volkswagen T-Cross importeren

De Volkswagen T-Cross kwam uit in 2018 en is mooie opvallende SUV. Deze prachtige Volkswagen T-Cross bestaat uit heel veel standaard opties, maar hij is helemaal aan te passen aan jouw stijl. Als je een T-Cross zou moeten omschrijven in 1 woord, dan is uniek wel het beste woord wat er bij past. Geen enkele T-Cross is precies hetzelfde, want iedereen heeft een eigen smaak en de T-Cross kun je dan ook helemaal aanpassen aan wat jij wil. Dit gaat van het exterieur tot en met het interieur en nog verder door naar alle extra technische snufjes die eraan toegevoegd kunnen worden. Als je gaat voor de Volkswagen T-Cross kun je gebruik maken van het designpakket, zo kun je hem aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je kiezen uit 12 verschillende kleuren voor het exterieur, welk soort motor je onder de motorkap wil, welke velgen er onder mogen en de extra opties die erin moeten. En om de auto echt helemaal aan te passen aan jou, dan heb je keuze uit ontelbare design opties. Dus als je opzoek bent naar een auto waar er niet veel hetzelfde van zijn, kies dan voor de Volkswagen T-Cross en pas hem helemaal aan jou voorkeuren aan.

De kleinste SUV van Volkswagen is de T-Cross, de T-Cross is maar 6cm langer en 10cm hoger dan de Volkswagen Polo. Dat hij valt onder het segment kleine SUV’s wil nog niet zeggen dat je weinig ruimte hebt. De achterbank kun je net zoals de twee voorstoelen verstellen, hebben de passagiers achterin meer beenruimte nodig, dan schuif je de bank gewoon naar achter. Heb je meer bagageruimte nodig, dan schuif je de bank weer naar voren. Door de verstelbare achterbank varieert de bagageruimte van de T-Cross van 385 liter tot en met 445 liter. Heb je toch nog meer bagageruimte nodig, dan klap je dat achterbank gewoon helemaal naar voren en dan beschikt de T-Cross over maar liefst 1281 liter. Genoeg ruimte dus voor alles wat je maar zou willen vervoeren.

Over functioneel gesproken, dat is deze T-Cross zeker. Lege devices overkomt je namelijk niet meer als je met de T-Cross op pad bent, hoever je ook moet. In de auto zitten namelijk 4 USB-aansluitingen om je devices op te laden. Mocht je nou je oplaadkabel zijn vergeten dat is geen probleem, want zelfs daar is aan gedacht in T-Cross. Voor de versnellingspook zit namelijk een laadstation om je smartphone draadloos op te laden.

Een tweedehands Volkswagen T-Cross importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen T-Cross occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905