Vind hier je volgende auto

548 Volkswagen T-Roc - 2019 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Volkswagen T-Roc Style importeren

Volkswagen T-Roc Style

 • 01-2019
 • 75.085 km
 • 116 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Volkswagen T-Roc TSI importeren

Volkswagen T-Roc TSI

 • 03-2019
 • 53.546 km
 • 116 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • SUV / Terreinwagen

Volkswagen T-Roc importeren

De eerste keer dat we kennis hebben mogen maken met de Volkswagen T-Roc was in 2014 op de Autosalon van Geneve. Dit was het eerste concept wat Volkswagen naar buiten bracht van de T-Roc. Pas 3 jaar later in 2017 kwam Volkswagen met het officiële model T-Roc, zoals wij deze nu kennen. De VW T-Roc die we nu overal zien rijden is de eerste in de geschiedenis van de T-Roc, hij heeft dus nog geen voorgangers waarmee we hem zouden kunnen vergelijken. De Volkswagen T-Roc is dus een lekker verfrissend model van Volkswagen en zo heeft Volkswagen laten zien dat ze ook prachtige nieuwe modellen kunnen bedenken.

Als je denkt aan de Volkswagen T-Roc, dan denk je: compact, sportief en robuust. Deze drie woorden zijn dan ook de juiste woorden om de crossover te omschrijven. De Volkswagen T-Roc is een prachtige 5-deurs cross-over SUV uit het middensegment. De robuuste look heeft hij te danken aan de C-stijl, deze look is overgenomen van de Volkswagen Golf. Deze twee auto’s delen dan ook erg veel techniek met elkaar. Het compacte van de T-Roc is eigenlijk alleen maar aan de buitenkant te zien van de auto, aan de binnenkant zie je hier niks van terug. Zo heeft de deze SUV een van de grootste kofferbakken in zijn segment, namelijk een inhoud van 445 liter. Zo kun je altijd alles meenemen, waar je ook naar toe gaat. En mocht dit toch niet genoeg ruimte zijn, klap dan de banken neer en de T-Roc beschikt over 1290 liter aan bagageruimte.

De Volkswagen T-Roc is geschikt voor een heel breed publiek. De T-Roc kan namelijk erg sportief zijn en dus lekker snel, maar voor de mensen die het al wat rustiger aan doen in het leven, kun je er ook erg zuinig meer rijden. Naast dat die op zichzelf al geschikt is voor iedereen, kan je hem nog meer aanpassen naar jouw eigen wensen. Je kunt bij de Volkswagen T-Roc namelijk kiezen uit verschillende uitvoeringen.

- Style
- Style Business
- Sport
- Sport Business R
- T-Roc R line

De uitvoeringen met vierwielaandrijving zijn te herkennen aan het 4Motion logo.

Op deze manier kan iedereen de perfect auto uitkiezen, die voldoet aan al je wensen. Een echt auto dus voor iedereen. Of je nou opzoek bent naar iets sportiefs of dat je lekker van je pensioen wil genieten en alles wat rustiger aan wil doen. Naast al de verschillende uitvoeringen kun je bij de Volkswagen T-Roc ook nog kiezen uit allemaal verschillende kleurstijlen en combinaties. Zo kun je ervoor kiezen om lekker op te vallen door een felle kleur en het dak nog weer een andere kleur te geven. Of als je liever iets minder wil opvallen dan kun je gaan voor een neutrale kleur en de hele auto van deze kleur te voorzien.

Een tweedehands Volkswagen T-Roc importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen T-Roc occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905