Vind hier je volgende auto

3 Volkswagen T-Roc - Hybride Benzine occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Volkswagen T-Roc Life importeren

Volkswagen T-Roc Life

 • 06-2023
 • 26.200 km
 • 110 pk
 • Hybride Benzine
 • Handgeschakeld
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Volkswagen T-Roc Style importeren

Volkswagen T-Roc Style

 • 07-2023
 • 29.700 km
 • 149 pk
 • Hybride Benzine
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Volkswagen T-Roc Style importeren

Volkswagen T-Roc Style

 • 08-2023
 • 18.200 km
 • 149 pk
 • Hybride Benzine
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen

Occasion Volkswagen T-Roc importeren

De Volkswagen T-Roc is een compacte SUV van de Duitse autofabrikant Volkswagen, die deel uitmaakt van de Volkswagen Group. De T-Roc, geïntroduceerd in 2017, is een relatief nieuw model in het groeiende SUV-segment en is gepositioneerd onder de Volkswagen Tiguan in de line-up van het bedrijf. De naam "T-Roc" is afgeleid van de termen "Transport" en "Rock", wat de veelzijdigheid en robuuste aard van de auto moet benadrukken.

Ontwerp

Het ontwerp van de T-Roc is modern en sportief, met strakke lijnen en een opvallend silhouet. De auto beschikt over LED-dagrijverlichting en optioneel full-LED-koplampen. Binnenin wordt een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk interieur geboden, met een scala aan aanpasbare opties, zoals verschillende kleuren en stoffen.

Prestaties en specificaties

De Volkswagen T-Roc wordt aangeboden met een verscheidenheid aan motoren, waaronder benzine-, diesel- en mogelijk hybride opties. De aangeboden motoren variëren in vermogen, waardoor kopers de mogelijkheid hebben om een motor te kiezen die past bij hun behoeften en rijstijl. Sommige modellen worden aangeboden met 4Motion vierwielaandrijving voor verbeterde tractie en stabiliteit.

Veiligheid en technologie

De T-Roc is uitgerust met diverse moderne veiligheids- en assistentiesystemen, zoals een noodremsysteem, adaptieve cruise control, en een rijstrookassistent. De auto is ook uitgerust met de nieuwste infotainmentsystemen van Volkswagen, waaronder een touchscreen en connectiviteitsopties zoals Apple CarPlay en Android Auto.

Concurrerende positie

In het competitieve compacte SUV-segment neemt de T-Roc het op tegen andere modellen zoals de Nissan Qashqai, de Ford Puma, en de Peugeot 2008. De T-Roc onderscheidt zich door zijn premium gevoel, bouwkwaliteit en de krachtige, efficiënte motoren die beschikbaar zijn.

Prijs en varianten

De prijs van de Volkswagen T-Roc varieert, afhankelijk van het gekozen model, de specificaties en de extra opties. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder de basis-T-Roc, de sportievere T-Roc R-Line en mogelijk een meer avontuurlijke T-Roc Cabriolet. Elk van deze varianten biedt verschillende opties en uitrustingsniveaus, waardoor potentiële kopers een breed scala aan keuzes hebben om aan hun individuele behoeften en voorkeuren te voldoen.

Samenvatting

De Volkswagen T-Roc is een compacte, stijlvolle SUV die een sterke concurrent is in zijn segment. Het model biedt een mix van prestaties, efficiëntie en veelzijdigheid, verpakt in een modern en aantrekkelijk design. De beschikbaarheid van diverse motoren en uitrustingsniveaus, samen met geavanceerde technologie en veiligheidsfeatures, maken de T-Roc een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en dynamische compacte SUV.

Waarom is het importeren van een Volkswagen T-Roc occasion interessant?

Het importeren van een Volkswagen T-Roc occasion kan interessant zijn om diverse redenen. Ten eerste, de mogelijkheid om financieel te besparen is een grote aantrekkingskracht voor veel kopers. Buitenlandse markten, zoals Duitsland, hebben vaak een ruimer aanbod van gebruikte auto’s, waardoor de prijzen competitiever zijn. Bovendien hebben de auto’s daar vaak een rijkere uitrusting en lagere kilometerstanden vergeleken met het aanbod in Nederland. Dit houdt in dat men vaak meer auto krijgt voor een lagere prijs.

Ten tweede biedt het importeren van een T-Roc uit het buitenland de kans om een specifiek model met bepaalde gewenste opties en specificaties te vinden, die misschien niet direct beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. De grotere markt in het buitenland zorgt ervoor dat de keuzemogelijkheden aanzienlijk toenemen, en kopers hebben daardoor meer kans om een auto te vinden die perfect bij hun voorkeuren past.

Ten derde is er de kwestie van waardebehoud. De Volkswagen T-Roc heeft een sterke reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en duurzaamheid, en dat draagt bij aan een goede restwaarde. Het kan dus een verstandige investering zijn om een dergelijk voertuig te importeren, zeker als het voor een gunstige prijs is aangeschaft.

Bij het importeren van een occasion is het echter belangrijk om waakzaam te zijn en goed onderzoek te doen naar de geschiedenis en staat van de auto. Ook moeten importkosten, belastingen en eventuele aanpassingen om te voldoen aan lokale voorschriften in overweging worden genomen bij het berekenen van de totale kosten. Als alle factoren zorgvuldig worden overwogen, kan het importeren van een Volkswagen T-Roc occasion een zeer aantrekkelijke optie zijn.

Volkswagen T-Roc importeren

Een tweedehands Volkswagen T-Roc importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen T-Roc occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905