Vind hier je volgende auto

0 Volkswagen Touran - 2018 occasions beschikbaar voor importeren

Geen resultaten

Occasion Volkswagen Touran importeren

In 2003 was het tijd voor een kleinere variant van de Volkswagen Sharan. Steeds meer consumenten hadden de behoefte aan een MPV, maar de grotere broer was vaak te groot en te prijzig. Dat was de reden voor Volkswagen om de Touran op de markt te brengen. Doordat het onderstel is gebaseerd op de Volkswagen Golf, zijn de afmetingen nog lekker handelbaar. Je kunt er ook in de stad goed mee uit de voeten, terwijl je ook ruim voldoende plek hebt voor passagiers en hun bagage. Dat was ook de reden dat een jaar na introductie de Touran werd uitgeroepen tot ‘Gezinauto van het jaar’.

Het succes van de Touran is ook terug te zien in de verkoopcijfers. Net na zijn introductie werden er een dikke 6 duizend per jaar nieuw verkocht in Nederland. Dit is in de loop der jaren teruggezakt naar rond de 1.500 stuks. Wat opvalt is dat er ruim 7 duizend exemplaren van de Touran in Nederland rondrijden die gebruikt zijn geïmporteerd. De reden dat veel kopers van de Touran kiezen voor een geïmporteerd exemplaar is dat deze vaak veel meer opties hebben en vaak ook een stuk minder kilometers hebben afgelegd. MrWheelson importeert de tweedehands Volkswagen Touran van jouw keuze graag uit het buitenland.

In Nederland was de Touran nooit zo'n enorm succes, in het buitenland zijn echter veel VW Touran occasions te vinden. Dat is de reden dat je op MrWheelson gebruikte Volkswagen Tourans uit het buitenland kunt vinden. Deze occasions haalt MrWheelson voor je naar Nederland en de gebruikte Touran wordt inclusief Nederlands kenteken bij je thuis afgeleverd.

Een tweedehands Volkswagen Touran importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen Touran occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905