Vind hier je volgende auto

910 Volkswagen up! - Benzine occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Volkswagen up! importeren

Als je het over de kleinste auto van Volkswagen hebt, dan heb je het over de Volkswagen Up! Een kleine stadsauto dat eerst als drie-deurs werd geleverd en later als vijfdeurs. De superschattige Volkswagen Up heeft een eigentijds en tijdloos karakter. Als je op zoek bent naar een kleine en zuinige auto dan voldoet de Volkswagen Up perfect! Het is een fijne stadsauto voor iedereen. 

Aan de buitenkant zie je het niet af, maar de Volkswagen Up is opvallend ruim van binnen! De bestuurdersstoel en die van de bijrijders zijn verstelbaar en zitten comfortabel. Achterin de auto heb je ook voldoende ruimte om te zitten en met een kofferbak van 251 liter kun je er ook nog wat bagage in kwijt. Voor deze klasse auto is dat namelijk behoorlijk ruim. 

De Volkswagen Up mag misschien een kleine stadsauto zijn, het is een hele fijne auto om in te rijden. De rij- eigenschappen zijn behoorlijk goed en de 3-cilinder motor levert voldoende prestaties en is zuinig qua brandstofverbruik. De Up is blot en goed wendbaar. Wat de auto unieker maakt is het feit dat de auto beschikt over een automatisch remsysteem. Dat zie je normaal gesproken niet in deze klasse. 

Een tweedehands Volkswagen Up importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen Up occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905